“Arabi fora!”

Permalink voor ingesloten afbeeldingBetogers proberen korans in brand te steken op Corsica

“Arabi fora!”

“On est chez nous!”

In Ajaccio, de hoofdstad van het Franse eiland Corsica, hebben betogers vrijdagavond een ravage aangericht in een gebedsruimte. Dat gebeurde in dezelfde wijk waar in de nacht van donderdag op vrijdag twee brandweermannen en een politieagent gewond raakten bij schermutselingen.  Lees verder…

Ook een kebabzaak moest eraan geloven.

Après avoir participé à une manifestation de soutien aux pompiers agressés, un petit groupe a fracturé la porte vitrée d'une salle de prière musulmane et l'a saccagée.  Oog om oog, tand om tand.  Wanneer volgt de rest van Frankrijk?

Lees de commentaren op twitter.

6 gedachten over ““Arabi fora!”

 1. Hollande roept zijn vliegdekschip uit de buurt van Syrie terug en zend het naar Corsica…Deze schaap-en geitenmelkers moeten genadeloos gestraft worden!

 2. Het lijkt mij zo’n beetje op een ouverture voor gans Europa….Voorlopig is iedereen nog braaf maar dat zal niet blijven duren . Baardapen , kopvodden , boerka’s , haat predikers en koran horen niet thuis in Europa .. De aboriginals zijn hun bemoeienisen moe , hun godsdienst , hun appartheidspolitiek , hun aanslagen en het kost bovendien handenvol geld want ze moeten bepamperd worden , het moet naar hun wensen zijn . Ze klagen over gebrek aan privacy , het eten , de opvang . Uiteraard zijn er ook de echte vluchtelingen maar dat is een minderheid, de rest is uitschot ! Weg met die rommel ….

 3. Per toeval keek ik gisteren naar de Franse T.V. zenders “LCI” en “France 24”. Wat vooral opviel waren de woedende reacties van het Franse establishment met Valls op kop, tegen de “betogers die het recht in eigen handen namen”. Over de aanval op de brandweer was er minder ophef. Men had het zoals gewoonlijk over “les valeurs de la république” en “la loi de la république”!!!
  Nuttig te weten is dat momenteel in Frankrijk een regering aan het bewind is bestaande uit de “loge en la gauche caviar”. Kenners weten wie daar achter schuil gaat.
  Men weet dan ook tegen wie de “noodtoestand, die men zelfs in de grondwet wil laten inschrijven” gaat gebruikt worden :
  http://fr.sputniknews.com/presse/20151224/1020532677/france-etat-d-urgence-constitution.html
  Een citaat :
  “L’état d’urgence, instauré par le président français François Hollande immédiatement après les attaques de novembre, est toujours en vigueur dans le pays. Il a été prolongé par l’Assemblée nationale pour trois mois. L’état d’urgence permet de procéder à des arrestations et de mener des perquisitions sans mandat. Cette décision, appuyée par une loi, ne peut être contestée devant la Cour constitutionnelle. Les autorités avaient également annoncé leur intention d’inclure de manière détaillée l’État d’urgence dans la Constitution.”(=einde citaat)
  Neem daarbij nog andere recente wetgevingen tegen het “terrorisme”(sic) en het regime beschikt dan ook over de nodige middelen om elk verzet tegen de “multikul” in de kiem te smoren. Het is dit “verzet” dat het probleem & gevaar is, al de rest is immers van geen belang. Het Front National zal dit nog aan de lijve ondervinden.

 4. Wat rest er nog anders als je als gewone burger door de overheid,politici en media in je eigen land in de steek gelaten wordt???Wanneer je ziet dat je land,je centen en cultuur weggegooid worden door pamperaars en wegkijkers die het gevaar van de islam blijven ontkennen!!!!

Reacties zijn gesloten.