Als zelfs Frontex alarm slaat

Het EU-loodswezen Frontex (ze noemen zichzelf ‘kustwacht’) krijgt serieuze concurrentie uit de privé veerdiensten der NGO’s.

Frontex heeft in een jaarlijks rapport ‘scherp’ gereageerd op het patrouilleren der Gutmenschenvloot voor de Libische kust, die onmiddellijk op elke SOS-oproep reageren om de Soros-plannen voor het uitgommen van de bio-Europeanen uit te voeren.

Volgens b.g. rapport werden er sinds 2015 1.820.000 schattige zwarte krullebollen de EU binnengebracht, voornamelijk met de actieve hulp en aanmoediging van de vele NGO’s.

Hierin wordt erop gewezen dat de talloze door de Gutmenschenindustrie bedreven veer- diensten voor de Libische kust een zeer sterk aanzuigende effect hebben op de honderd-duizenden wachtenden in Noord-Afrika en de Sub Sahara.
Wie tot in Italië geraakt is er quasi zeker van ergens in de EU bij de voedselkorven te mogen aanschuiven.  Alleen al bij de Libië-Italië routen werd in 2015 bij 54.000 aanvragers vastgesteld dat zij geen recht op asiel hadden; effectief uitgewezen werden er echter slechts 8.000, hoofdzakelijk Eritreeërs , Somaliërs, Soedanezen en Ethiopiërs.
Geen van de Afrikaanse Sub Sahara landen een overeenkomst met de EU om uitgewezen landgenoten weer terug op te nemen en geldt het zelfde voor Somalië, Eritrea, Soedan  en Zuid Soedan.  Allemaal vlijtige studenten, hoogopgeleiden en vruchtbare toekomstige medeburgers.    Al moeten ze wel eerst nog bij meneer doktoor passeren om hun inentingen voor dit continent te halen.

Ook de Wereld Gezondheid Autoriteit ( WHO ) luidt de alarmklok. Dit gaat zelfs zo ver dat hiertoe een apart rapport is opgesteld, het Public Health Aspects of Migration in Europe  (PHAME ) rapport. Daarin wordt gewaarschuwd voor de talloze ziektes die in de EU quasi uitgestorven zijn, maar die in Afrika nog welig tieren, zoals bv. tbc, ebola en ook HIV, vermits condoomgebruik ingaat tegen de cultuur, gebruiken en respect voor de persoonlijke vrijheid van de man.

Uiteraard wordt dit in het gebruikelijke poco taaltje geformuleerd: ‘vluchtelingen’ zijn ‘bijzonder kwetsbaar’, ze lopen gezondheidsrisico’s op tijdens hun ‘reis’,  kunnen lijden aan trauma’s, brandwonden, hitteslag en uitdroging, bijna-verdrinking,  voedselgerelateerde ongemakken, ademhalings- en huidproblemen.   Om nog te zwijgen over mogelijke psychische neuroses en rascomplexen.

Kortom: “elk en ieder zich verplaatsend persoon”,  “on the move” zoals dat heet, moet volledige toegang hebben tot een gastvrije omgeving, tot preventieve en hoogkwaliteits-medische zorg,  vanzelfsprekend zonder discriminatie, zonder onderscheid voor vermeend geslacht, leeftijd, geloof, nationaliteit of ras.  Dit allemaal om ons te beschermen tegen onnodige blootstelling aan geïmporteerde verwekkers.  Het staat er echt: zie blz. 49 van 72.   Waarvan akte.

Verrijking“, in poco taal.

Als afsluiter dit filmpje, waarbij in de laatst gesproken zin duidelijk gemaakt wordt waarvoor Frontex staat:

“Search and rescue is the integral part of the EUropean Border and Coast Guard Agency mandate”.  Ned.: “Zoeken en redden is een integraal deel van het mandaat van het EUropese Grenzen- en Kustwachtagentschap.”

“Buitengrenzen bewaken”, in poco taal.

 

 

2 gedachten over “Als zelfs Frontex alarm slaat

  1. het hele zootje Frontexen en Gutmenschen en NGO’s en pocopolitici en de Universele Rechtenmenschen met hun cohortes aan advocaatjes en vrijwilligers en raadgevers (we weten intussen hoe die bende betaald/pardon:vergoed wordt)
    zijn geen haar beter dan de degoutante mensensmokkelaars, zij zijn zelf op professionele en industriële wijze heel actief bezig om onze westerse Beschaving te vernietigen, en de burger keek ernaar, zonder te kunnen reageren, zoals een konijn in de koplampen van de wagen die het beestje binnen de seconde zal verpletteren, en als de burger reageert, wordt die onmiddellijk de mond gesnoerd en verketterd als racist.

    Enkele honderdduizenden mensen benaarstigen de ondergang van zowat 600 miljoen Europeanen, en wij moeten dat blijven slikken?

  2. “”ze lopen gezondheidsrisico’s op tijdens hun ‘reis’, kunnen lijden aan trauma’s, brandwonden, hitteslag en uitdroging, bijna-verdrinking “”, Als ze een tijdje in het veilige Europa genesteld zijn , kun je van hun trauma’s niet veel meer te merken

Reacties zijn gesloten.