Als je denkt dat het niet erger kan worden

Een man “die zich diep van binnen vrouw voelt” wil toegang tot een fitnessruimte voor vrouwen of hoe zgz. “trans”mensen vrouwen kunnen belagen en hen niets in de weg mag gelegd worden. Mogen bv. fitnessstudio’s binnenkort een bewijs van de gynaecoloog eisen om zeker te zijn dat de persoon in kwestie wel degelijk tot het geslacht behoort waarvan de persoon vermoedt deel uit te maken?

Stomme vraag: vermits men hedentendage er niet mag aan twijfelen dat het geslacht bepaald wordt in het koppeke en niet in de geslachtsorganen. Een gynaecoloog die een dergelijk attest uitschrijft riskeert geschrapt te worden als arts. Een psycholoog daarentegen…

De uitbaatster van de fitnessstudio krijgt nu een schriftelijke waarschuwing van de zgn.”antidiscrimineringsoverheid”. Zij zou nl. handelen tegen de gelijke behandeling van de geslachten. En… als ultieme oplossing van het probleem… als zij de benadeelde partij 1.000 euro zou geven, dan zouden alle discriminerende plooien glad gestreken zijn. Daar bovenop kwamen dan ook nog de burgerlijke wetgevingseisen, nl. 2.500 euro smartengeld plus 5.000 euro boete als de man geen toegang krijgt tot de vrouwenfitness…”

Vroeger was alles veel eenvoudiger en duidelijker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.