Als het TV-journaille meent de lakens te mogen uitdelen

PLAATJES REPORTERS | PLAATJE CLIPART CLIPARTS AFBEELDING AFBEELDINGEN TEKENING TEKENINGEN KLEURPLATEN KLEURPLAT

Gisteravond viel het op hoe de nieuwslezers (m/v/x/?) na de regeringsmededelingen meenden hun gedacht te moeten opdringen aan Vlaams onderwijsminister Ben Weyts… De beschuldigingen verpakt in vragen zoals “Terug naar de tekentafel… wat gaat u doen??? … is dat alles??? ….toch wel wat magertjes!!!” tot in het oneindige herhalen en blijven herhalen, aandringen tot Weyts een ferme “mea culpa” zou uiten en zuchtend toegeven dat het eigenlijk onverantwoord is de scholen open te houden. Ze (meervoud) leken wel klonen van Marx Van Ranst. Nu zijn wij hier bij onze redactie een koele minnaar (… dichterlijke vrijheid…) van Weyts, maar ere wie ere toekomt, hij wil inderdaad de scholen open houden, pleit voor zelftests (… we hebben in Vlaanderen naar verluidt 1 miljoen exemplaren ergens in de rekken liggen… ). De tv-reporters leken de indruk te willen verwekken dat hij een sadist, een potentiële massamoordenaar is, dat hij in feite persoonlijk verantwoordelijk is voor de verspreiding van het virus. Het scheelde niet veel of de redacties van de nullen- én kleuterzender wilden hem meteen standrechtelijk executeren.

De feiten op een rijtje:

0,38% POSITIEVE TESTEN BIJ LEERLINGEN

” Volgens de Excel’s van Sciensano werden er op 16.03.2021 73.199 (!) tests uitgevoerd waarvan 5.418 positief ( 7,401%). Het overgrote deel van de positief getesten is volledig asymptomatisch.

Frank VDB verklaarde deze middag op VTM nieuws : ” er zijn zeer veel besmettingen bij kinderen, zéér véél “. Dat is een pertinente leugen. Van de 5.418 positief getesten, hebben amper 186 kinderen tussen 0-9 jaar positief getest (0,254%) en 283 kinderen tussen 10-19 jaar ( 0,388%). Dit is al vele maanden de vaste teneur. Kinderen zijn NOOIT een bron van besmettingen geweest.

Het is NOOIT bewezen dat zij anderen besmetten en die ” anderen daar ” zéér, zéér ziek ” van worden zoals Frank VDB beweert. Marx is eindelijk eens eerlijk geweest in zijn berichtgeving (maar wel niet volledig want hij heeft enkel 0,38 % ” besmettingen ” bij “leerlingen” vermeld en niet geduid dat dit betrekking heeft op het aantal positieve testen op een totaal aantal testen – en dus niet het totaal aantal kinderen – tussen 10-19 jaar. In de categorie 0-9 jaar is het percentages positieve testen nog lager ( 0,254%) ).

Pro memorie : louter in Vlaanderen zijn er afgerond 1.200.000 kinderen. Voor heel het land b is dit afgerond 2.560.000. Wanneer men het aantal positieve testen op het totaal aantal testen converteert naar het totaal aantal kinderen, dan spreken over 0,01%.

Voor 0,01% kinderen die positief testen ( waarvan de overgrote meerderheid volledig asymptomatisch is en er GEEN bewijs voorligt dat zij anderen ouders, familie, leerkrachten, vriendjes, “besmetten ) ” moeten ALLE kinderen +12 jaar verplicht een mondmasker dragen, binnen en buiten thans ook alle kinderen van het 5de en 6de leerjaar (vanaf 10 jaar), is afstandsonderwijs opnieuw de regel en gelden er in alle scholen absurde regels.

Het recht op onderwijs staat op de helling. De gezondheid van kinderen trouwens ook.Laat u niets wijs maken. Kinderen zijn NOOIT een bron van besmettingen geweest. De maatregelen die aan kinderen opgelegd worden hebben niet tot doel om kinderen en hun omgeving te beschermen tegen ziekte. De hele (valse) hetze rond kinderen heeft enkel tot doel om v@xinatie van kinderen te kunnen rechtvaardigen om op die manier aan 70% v@xinatiegraad te kunnen geraken. Anders komen ze er niet en dit al zeker niet nu steeds meer mensen weigeren of liever nog een tijd de kat uit de boom kijken tot er meer onderzoek gedaan is. Kinderen vormen 22,5% van de bevolking.


Druivelaar 15-7-15, causale analyse en het domme blondje – Druivelse Filosofie

In Noorwegen deed Linn Wiik bij het Noorse tv-kanaal daar nog een behoorlijke schep bovenop met een opmerkelijk opiniestuk: “Ik zou graag sterven aan het AstraZeneca vaccin”. Zij eist vaccinatiesolidariteit, ook als men daarbij het loodje legt. “Het klinkt weliswaar brutaal, maar enkelen moeten in de oorlog tegen corona opgeofferd worden”, zo schreef ze in een opiniestuk. En… ze zou graag aan een AstraZeneca-vaccinatie sterven als daarmee de publieke argwaan tegen de vaccinatie uit de weg zou geruimd worden en “wij de oorlog der mensheid tegen de pandemie winnen”.

“Iemand moet opgeofferd worden opdat de rest veilig is. Zo is het tijdens alle oorlogen. Men voert immers een oorlog tegen corona; het enigste wapen is de inentingsstof. Dit is de weg uit de loopgrachten, de weg naar de vrede. Sommigen zullen bijwerkingen na de inenting krijgen, zo is het bij alle medicijnen. Het nut overstijgt echter het risico. Wie schrik heeft om een risico te nemen, mag ook niet meer met de auto rijden.”

Wie schrik heeft voor een hartaanval, mag ook niet meer naar de nieuwsuitzendingen kijken.

«Jeg dør gjerne av AstraZeneca-vaksinen»

1 gedachte op “Als het TV-journaille meent de lakens te mogen uitdelen

 1. Momenteel voeren de communistische logemaffiosi en dito krapuul, een nooit geziene psychologische oorlogsvoering via de door hun gecontroleerde “leugen & verraders” pers, om strengere maatregelen in te voeren waaronder een nieuwe en volledige lockdown, voorlopig voor 1 maand. Zelfs Pal Nws en De Tijd werken er aan mee.
  Op basis van wat, blijft onvermeld. Voor de rest dienen we alle info komende van de overheden te klasseren bij “leugens en bedrog”. Deze info komt immers van psychopaten die hun eigen leugens geloven. De saboteurs roepen om een plan B. Het enige goede plan B is de verraders te verbannen naar Siberië.
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2021/03/plan-b-verban-de-regeringen-naar-siberie.html
  met citaten : “Plan B?” Verban de regeringen naar Siberië!
  Virologen hebben geen enkel idee waarom ‘de cijfers’ stijgen
  Maatregelen maken geen enkel verschil; behalve dat ze de bevolking ziek maken
  Avondklok van 22 uur in Brussel en vanaf 18 uur in Frankrijk maken geen enkel verschil
  Na een jaar heeft de regering de situatie nog niet onder controle en heeft ze dus jammerlijk gefaald
  Enkel de opeenvolgende regeringen zijn verantwoordelijk voor het sluiten van ziekenhuizen en voor het huidige tekort aan ziekenhuisbedden!
  Mensen in huis eigen huis opsluiten omwille van een falend regeringsbeleid is ronduit crimineel!
  Vraag: Welk type patiënt komt er op de intensieve zorg? Zorg voor die mensen en laat de rest met rust
  Vraag: Hoeveel van de mensen op intensieve zorg zijn gevaccineerd?
  Vraag: Veroorzaakt de vaccinatie de ‘stijgende cijfers’?
  Vraag: Speelt de regering met onze voeten?
  Vraag: Is dit niet gewoon de ‘normale’ epidemiologische situatie voor de tijd van het jaar? “(=einde citaten).
  De voormelde citaten zijn meer dan duidelijk. En waar zit de griep ?? Waarover niet gesproken wordt is het volgende :
  https://www.frontnieuws.com/statistieken-covid-sterfgevallen-stijgen-daar-waar-het-meest-gevaccineerd-wordt/
  Het komt er dan op neer de bevolking ziek te maken via vaccinaties , en “en passant” gaat dan de economische oorlogsvoering verder, om te vernietigen van wat er nog over blijft. Tevens dient de bevolking gechanteerd worden met : “vaccineren of de lockdown”.
  We zien hier de sleutelrol van de “leugen en verraders pers” in dienst van de communistische logemaffia’s. Een leugen – en verraders pers bevolkt door gepatenteerde leugenaars en bedriegers van het gemeenste soort, die oorlog voeren tegen diegenen op wiens kosten ze ondertussen schurftig parasiteren.
  Dit zijn daden van hoogverraad, en de verraders verdienen dan ook al een ticket voor het “vuurpeloton”. (zoals na WO II).

Reacties zijn gesloten.