Als christenen uitgeroeid worden…

… dan is dat volgens de poco paus geen ‘genocide’ maar ‘reductionisme’!

Paus Franciscus is niet te kloppen door de meest politiek-correcte politicus of krant als het om het katholieke geloof en de christenen gaat.

Het woord ‘genocide‘ mogen we niet meer in de mond nemen.  Het is volgens de Heilige Vader ‘sociologisch reductionisme’, dat niet van toepassing is op het martelaarschap.   En hij vindt dat martelaarschap niet de énige manier is om te getuigen van en voor het geloof.  Het ‘dagelijkse martelaarschap‘ manifesteert zich ‘door eerlijkheid, de geduldige vorming van kinderen, trouw in de liefde, niet te roddelen, want dit laatste is te vergelijken met een ‘terreuraanslag’.  Het martelaarschap van elke dag is blijven zwijgen.’ enzovoorts.’

“Ik wil het duidelijk zeggen dat ik er niet van hou wanneer men spreekt over een genocide op christenen, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten”, aldus de paus. “Dit is reductionisme! De waarheid is dat het om vervolging gaat die christenen ertoe brengt te vertrouwen op de consistentie van hun geloof.”  Meer bij Katholiek Nieuwsblad.

We moeten blijven zwijgen, slikken, niet ‘roddelen’.  Want bij dit laatste vallen we in de categorie van ‘terroristen’.  Ondergaan en ten onder gaan.  Het ware martelaarschap.  En te ‘vertrouwen op de consistentie van hun geloof’.  Wie voelt zich aangesproken?

In onderstaande video vraagt Glenn Beck zich af waarom niemand er zich niets van aantrekt. Tja, als zelfs de paus er niet omgeeft.

 

 

8 gedachten over “Als christenen uitgeroeid worden…

 1. Elke mens kan Alzheimer krijgen of een andere ziekte die de geest naar de knoppen helpt….waarom de Paus niet . Ik vermoed zelfs dat hij al danig is aangetast , anders zou hij dergelijke uitspraken niet doen .Godfried van Boeljon was nog een echte Christen , die ging vechten voor zijn geloofsovertuiging . De moderne Christenen , vervuld met liefde in zijn naaste , of die je keel oversnijdt of verkracht of weet ik veel wat , die blijft bidden en geloven in de liefde . Ik denk dat Godfried zich wentelt in zijn graf en denkt Hoe is dat godverd….mogelijk , Hoe kan dat nu

 2. Een omstandige verklaring voor het verraad van de kerk kan men vinden in het boek van Maurice Pinay : “The plot against the church”.
  https://archive.org/details/ThePlotAgainstTheChurch_192
  Het boek kan hier ook afgedrukt worden.
  Er zijn ook nog andere webstekken waar het beschikbaar is.
  Over de huidige paus :
  http://henrymakow.com/2016/05/pope-francis-longtime.html
  Op basis van de voormelde bronnen zit de duivel dan ook op de troon, en wat kan men van de duivel verwachten??

  • Lovenaar,

   had enkel de reactie van dhr. Wouters gelezen en je reactie over het hoofd gezien. Daarom herhaalt mijn reactie wat je schreef. Maar wat goed en waar is mag tweemaal aanbevolen worden.

   • Anna,
    Geen probleem, beter van het goede te veel, dan te weinig.
    Nog een ander boek, dat nu brandend actueel is :
    “The Jesuits -The Society of Jesus and the betrayal of the Roman Catholic Church ” van Malachi Martin.
    Malachi is een Ier die ook in Leuven heeft gestudeerd.
    Als men dit boek gelezen heeft, dan begrijpt men ook wat er zich momenteel afspeelt in Rome met de “Jezuïeten Paus”.

 3. Na het zien van dat youtuubeke
  Een goede raad van tante Kaat
  Laat ons bidden broeders !

 4. Reductionisme (Latijn: reducere, ‘herleiden tot’ of ‘terugvoeren op’)
  Hoe noemt onze pape de uitroeing van de Joden in WO2
  reductionisme ?…..Onze heilige vader is een .klootz……

 5. Het is wel niet juist dat er geen christenen/katholieken zijn, die ten sterkste bekommerd zijn om de massa-slachting onder christenen.

  De kern van het probleem is dat het grootste deel van de mensen, ook in de Kerken, niet meer gelooft in het bestaan van Satan. Menige discussies de laatste tijd tonen aan dat personen met een kerkbediening daar ook toe behoren.

  Neem echter maar aan, dat de top van de occulte wereldleiding daar zeker wel in gelooft; wat meer is : zij zijn de dienaren van de Satan in zijn meest afschrikbare vorm. Men moet dus concluderen dat op de zetel van de Kerk in Rome nu het aanbidden van de tegen-God de norm is.

  Dit verklaart waarom men systematisch nergens nog enige bekommernis toont om de dagelijkse slachting onder christenen. De in het you-tube filmpje “pope-francis-longtime” genoemde figuren belijden een cultus waarin de meest afschuwelijke
  pedo-, homo- en blasfemische riten (in het geheim) worden uitgevoerd. Dit is de lugubere triomf van de hoogste rangen van het wereldsatanisme.

  Het is dan ook een kwestie van tijd voordat de pauszetel in Rome, door de kalifaat-fundamentalisten zal veroverd en verwoest worden. De zelfvernietiging van deze obscene bende (in alle betekenissen) gaat zelfs zover dat ze daarmee op voorhand instemmen.

  Men kan in deze wereld dan ook geen enkele kring/organisatie steunen waar nog maar een zweem van totaal verraad aan kleeft. Voor Vlaanderen/Nederland geldt dan : absoluut verbod tot lidmaatschap vrijmetselaars van onze verenigingen, alsmede alleen die aan hen schatplichtig zijn.

  De rechtzinnige christenen, waartoe ik behoor, moeten elkaar steunen, als een “gemeenschap die in,maar niet van deze wereld is”.

  • Maurice Pinay schreef een schitterend boek in verband met de strijd tegen het katholicisme: The Plot against the Church (1962). Je kan het, omdat het nog moeilijk te vinden is , via Google oproepen. Je krijgt het dan in PDF.

Reacties zijn gesloten.