Allen daarheen voor uw burgerplicht

 Wantrouwen tegenover autochtonen – Uw mening

Vraagstelling;

 Zijn racisme en discriminatie t.o.v. de allochtone gemeenschap nog steeds de voornaamste oorzaak zijn voor de achterstelling van bepaalde bevolkingsgroepen?

Huidige stand om 19u45

 Nee  86.6%

 Ja  13.4%

http://www.gva.be/dossiers/meir-en-mekka/wantrouwen-tegenover-allochtonen-uw-mening.aspx

 

2 gedachten over “Allen daarheen voor uw burgerplicht

 1. 1- Het gaat hier om een integratieproces dat niet is ingezet door de integranten omdat zij ons autochtonen als “geloofsvijand” en “vreemd” ervaren omdat wij een totaal andere culturele, religieuze, juridische achtergrond en geschiedenis hebben die zij niet kennen en ook niet kunnen aanvaarden door hun geloofsvoorschriften.
  “Jullie die geloven! Neem Mijn en jullie vijanden niet als medestanders waarbij jullie hun blijken van genegenheid geven. Zij hechten geen geloof aan de waarheid die tot jullie gekomen is en zij verdrijven de gezant en jullie omdat jullie in God, jullie Heer, geloven. (Koran 60:1)
  Het dragen van de hoofddoek als “geloofsvaandel” is daar de bevestiging van deze strijdvaardige houding tot geloofsbehoud. Waarbij de moslims een heel verschillend mensbeeld hebben als wij Westerlingen. Zie deze verwijzing als staving: Vier categorieën mensen http://www.al-yaqeen.com/bibliotheek/artikel.php?id=1481

  2- Daarbij komt nog onze taal die hun vreemd is, de onmogelijkheid tot communicatie, die, in de meeste gevallen via tolken moet gebeuren. Daardoor hebben zij kernen van een gesloten gemeenschap opgebouwd in onze samenleving om hun samenhorigheid te beveiligen, gevangen zittend, in hun zelf opgebouwd cocon. Een toestand.
  3- Integreren is meer een “proces” dan een “toestand” is meer een “opgave” dan een “gegevenheid”. Aanvaarding is daar een onderdeel van.
  Tenslotte, respect moet je verdienen!
  En dat kan pas als er grenzeloos wederzijds vertrouwen is. En daar zijn de moslims nog lang niet aan toe.

 2. Ga mijn broeders en zusters , verkleed jullie als gastarbeider of politieke vluchteling . Ga naar die westerse landen waar de ongelovige , politiek correcten , zich genesteld hebben . Vermits zij dom , naief en geld-wellustig zijn kun je vanalles in hun oren blazen . Zij zullen de poorten van het OCMW en de kindervergoeding voor U openen , je liefdevol en gratis opnemen in hun ziekehuizen . Ze zullen bescherming bieden tegen diegenen die hun ogen openen en doorzicht krijgen in onze verborgen agenda . Geen bloedvergieten , geen geweld zijn nodig om het westen , waar jullie vanalles kunt rapen , te veroveren Slechts enkele woordjes ! uitgevonden door onze onwetende collaborateurs , zoals rasist , demonisering en onverdraagzaamheid zijn voldoende ! Koran 69 soixante-neuf …007

Reacties zijn gesloten.