Achterste rij, in het midden

oscar filmUit een reactie op de vorige film met BB bleek dat de schrijver zich afvroeg hoe het nu met CC, met Claudia Cardinale zou zijn.  Wel, we hebben  haar teruggevonden.  Niet dat we ze kwijt waren, maar ze was enigszins in de vergetelheid geraakt.

Jullie kunnen een filmpje bekijken waarbij ze in januari van dit jaar op bezoek gaat bij Carlo Conti’s televisieshow.  Voor een dame van 75 lentes ziet ze er nog goed uit – heel wat beter dan BB.  Doe jullie ogen even toe: haar zwoele stem is onveranderd en perfect herkenbaar.  De filmbeelden uit het verleden tonen de bloedmooie Italiaanse, geboren in Tunesië, met de guitige ogen.

Ze had alle beroemde sterren uit die tijd als tegenspelers. Zoals David Niven in The Pink Panther uit 1964.

Oscar

 

 

1 gedachte op “Achterste rij, in het midden

  1. Geachte redactie,
    Mijn oprechte dank voor het plaatsen van deze 2 filmpjes. Het doet mij vooral deugd dat jullie reageren op mijn reactie van enkele weken geleden. Inderdaad CC ziet er nog beter uit dab BB. Spijtig dat mijn Italderjaans meer dan ondermaats is en zich beperkt tot spaghetti, Parmaham, en nog enkele culinaire benamingen. Maar wat het voornaamste is, is dat mijn vraag van hoe zou het met CC zijn beantwoord is. Zoals ik reeds schreef ” elke leeftijd heeft zijn charme “. En deze dame heeft nog charme. Wat mij vooral opviel was hoe CC haar ene been nog op het andere legt zonder moeite. Dat kan ik zelfs niet meer, en ik ben nog maar 75, omgedraaid.

Reacties zijn gesloten.