Iedere moment kan het onze beurt zijn.

obamaangel

De Amerikanen gaan wapens leveren, alsof ze dat nog niet eerder deden,  aan de “rebellen” in Syrië die een “burgeroorlog” voeren.
Een “burgeroorlog” mensen, is een gewapend conflict van onderdrukte burgers van een land tegen het  regime, die dit doen als laatste redmiddel omdat er geen enkel sprankeltje hoop meer is om een leven op te bouwen in vrijheid, en dan heb ik het niet over democratie, dat kan in dit geval niet in een islamland.
Tjien, de lenteopstand was toch om de democratie in te voeren? Is het omdat de wereld gezien heeft wat de “democratie” oplevert in de “bevrijde” landen dat de benaming Lente  verdwenen is uit de berichtgeving?
Als 80% van de “vrijheidsstrijders” uit het buitenland komt en de burgerbevolking wordt systematisch afgeslacht dan noemt men dat een invasie, oorlog dus.
Die “vrijheidsstrijders” verdedigen via de media is manipulatie van de persvrijheid, maar de levering van zwaar oorlogsmateriaal naar een land waar een  burgeroorlog woedt is een oorlogsmisdaad.

Via Saoedi-Arabië kregen de “rebellen” van de EU en USA alle oorlogswapens die nodig waren, lichte wapens dat wel, maar ze dachten dan ook dat samen met de internationale isolatie, Syrië op middellange termijn op de knieën te krijgen. De USA kon haar slechte reputatie niet nog meer beschadigen door zich officieel te mengen met dat laatste struikelblok Syrië, om totale controle te krijgen over de regio.
O ja, Hoessein Obama, de man die alle Amerikaanse troepen van over heel de wereld ging terugtrekken, tot groot jolijt van de Europese linkse meute, gaat nu zoals zijn duivelse rechtse voorganger, zwaar oorlogsmateriaal, “adviseurs” en “randondersteuning” “leveren”.

EU despoten
Plots komen onze Vrankcsen en andere linkse oorlogsspecialisten uit de grond gekropen waar ze eerder stilzwijgend verscholen zaten omdat ze eerder zoveel ellende goedgepraat hadden, want hun idool, de grootste democraat heeft gesproken, als het maar links is dan is mensen afslachten toegelaten.
Bush was het gelukt met het foefje van het gifgas, waarom zou het mij niet lukken met het zelfde verhaal dacht Hoessein Obama om een tandje bij te steken, voor de islam-lente zijn alle (s)linkse beproefde methodes goed.

Dat was dan even geen rekening gehouden met de Russen die gezegd hebben tot hier en niet verder. Iran doet mee omdat ze een kans zien de soennieten te stoppen in de regio, maar samen gaan ze het Hoessein Obama niet gemakkelijk maken.

Welke interpretatie van democratie is het dan dat de EU samen met de Amerikanen te vuur en te zwaard opleggen aan de rest van de wereld? De EU en USA trekken een grote broek aan en gaan “democratie” brengen in Syrië, “Lente” in socialistisch vakjargon. Het land wordt / werd  zoals in Irak, Libië en Afghanistan in puin geschoten. En waar zit de democratische NAVO in dit verhaal, teveel vertegenwoordiging van islamitische landen ??

Zullen we een en ander eens op een rijtje zetten?

De “naar vrijheid snakkende” Syrische  rebellen worden erkend als de legitieme vertegenwoordigers van het Syrische volk.

George Bush die president werd maar minder stemmen had dan Al Gore.

Hoessein Obama  die verdacht wordt van de zelfde praktijken.

Di Rupo, een socialistische leider van een kleine minderheidsgroep in onland b. mag zijn ondermijnend programma uitvoeren.

Van Rompuy die helemaal niet gekozen werd!

Hele totaal cultuurvreemde bevolkingsgroepen importeren ondanks tegenkantingen van de authentieke bevolking.

Links of rechts heeft enkel nog betekenis voor re-born flower power wereldverbeteraars, politiek plukt uit het vaatje wat hen goed uitkomt, dictators zijn rechts en linkse terroristen worden rechts gemerkt als ze het licht gezien hebben.
Links kan niet anders dan goed zijn. Daarom is Groen! rood.
Politiekers van kleine landen staan onder curatele, een dwingelandij van de grote landen om hun handen in alle onschuld te wassen of tenminste de verantwoordelijkheid (misdaden) te delen. De Crem was toch zo fier dat hij 380 zware bommen heeft kunnen gooien in Libië.

Iedereen begrijpt dat er meer achter zit dan het puur verdedigen van hoge cultuurwaarden, democratie en vrijheid.

Een grijze muis aan het hoofd van Europa, overal stromannen plaatsen om de achterlijkheid te bestendigen geeft natuurlijk wel vrij spel aan de echte machthebbers/wereldleiders van de Nieuwe Wereld Orde, het enige waar zij op uit zijn. Iedere moment kan het onze beurt zijn om manu militari gewezen te worden op onze culturele minderwaardigheid.

 

Eén gedachte over “Iedere moment kan het onze beurt zijn.

Reacties zijn gesloten.