Aangeschoten wild

We mogen Bellens eigenlijk dankbaar zijn

De jacht op Didier Bellens is officieel geopend. Hugo Camps heeft in De Morgen van 9/11/2013 een vernietigend artikel over hem geschreven, zelfs hatelijk denigrerend ingaand op zijn uiterlijke verschijning.

De kern van de beschuldigingen is echter dat de heer Bellens een on-proletarische houding ten toon spreidt. De groetjes van AMADA. Het feit dat de heer Camps zo dapper en onverschrokken ten strijde trekt is een duidelijk signaal dat Bellens al zichtbaar wankelt en wel gauw weerloos op de grond zal liggen. Ook in onze mediasavanne zijn er leeuwen en hyena’s.

Yves Desmet leverde de volgende dag een iets meer gefundeerde column af en daaraan gaan we dus meer aandacht moeten besteden. In ieder geval: De Morgen heeft het halali geblazen om de honden tot een ultieme inspanning aan te sporen.  Alleen… dat is geen meute jachthonden die ik daar zie aanstormen maar hoogstens luid keffende kuitenbijtertjes; pekineesjes met het ego van een Deense dog.

Lees verder

Ter herinnering: Bellens ‘verdient’ een slordige 9300 euro per werkdag.

3 gedachten over “Aangeschoten wild

  1. 9300 per werkdag ?? Dat weegt niet op tegen het pensioen van Koning Albert die zoveel meer voor ons land gedaan heeft (alleee , dat zeggen ze toch) die heeft maar 923.000 per jaar of per dag 2528 Euro . Ik denk dat 300 Euro per dag voor onze Didier met zijn scheldnaam Bellens een betere benadering is van de realiteit.. Indien niet dan ga ik ook voor Belgacom werken.

  2. voor 9.300 € per dag te verdienen daarvoor moet je een socialist zijn maar we weten allemaal dat hij dat niet verdiend voor zichzelf, maar dat geld investeert in goede doelen zoals alle socialisten doen, zeker met hun mond

  3. Ik ben van mening dat Bellens, niet tegenstaande lid van de PS, genoeg had van de steeds weerkerende vragen voor sponsoring van allerhande manifestaties en sportteams door zijn vriend Elio. Zijn uitspraken over het feit dat hij steeds Sinterklaas moest spelen voor Di Rupo wijzen in die richting. Niettegenstaande de Belgische staat de grootste aandeelhouder is van Belgacom, kan dit bedrijf niet tot in het oneindige blijven sponsoren zonder dat dit tot een negatief effect resulteert op de handelsbalans.

Reacties zijn gesloten.