8 verkrachtingen per dag, quasi geen veroordelingen

De politie registreert gemiddeld acht verkrachtingen en tien gevallen van seksueel geweld per dag. Zorgwekkende cijfers en helaas maar het topje van de ijsberg. Een heleboel slachtoffers durft helemaal geen melding maken van wat hen overkomen is. Volgens de Veiligheidsmonitor van de federale politie blijft het in ongeveer 90 procent van alle seksuele misdrijven stil.

Niet alleen dikken de slachtoffers elke dag aan, het aantal veroordelingen blijft ondermaats.

Lees meer…

2 gedachten over “8 verkrachtingen per dag, quasi geen veroordelingen

  1. Ge ziet of hoort nog weinig van Gutmenschen die met spandoeken onze woestijnbroeders begroeten “willkommen Fluchtelingen ” of Fluchtelingen zijn niet gevaarlijk, Ze zijn in gevaar !! Berichten over “verkrachtigingen” aanrandingen ” maakt geen indruk meer , het is dagelijkse kost geworden ” Het leven zoals het is Menschen , die in opstand komen zijn fachisten en rasisten , verworpen , bestreden belachelijk gemaakt door correct groen en rood en hun kudde . Het zal niet blijven duren Mutti en de rest

  2. Eigenlijk komt het grootste gevaar van die ‘Gutmenschen’: als we daar vanaf geraken is de rest van het probleem in geen tijd geregeld.

Reacties zijn gesloten.