2 miljoen banen voor 26 miljoen werklozen…

… en toch blijft de EU verkondigen dat migratie nodig is om ons sociaal systeem overeind te houden

Trendbreuk? EU-Commissaris Viviane Reding vindt ineens dat de EU-landen iets moeten doen aan de armoedemigratie, iets waar Brussel tot voor kort nog het bestaan van ontkende.

Het scenario waar we al jaren voor waarschuwden begint uit te komen: de EU eist bij monde van Commissaris Viviane Reding dat de lidstaten nog dieper snijden in hun sociale zekerheid. Reden: de armoedemigratie heeft dermate grote vormen aangenomen, dat het huidige niveau niet meer houdbaar zou zijn.

Wat Reding er natuurlijk niet bij vertelt is dat het juist de EU is geweest die jarenlang eiste dat de grenzen open moesten voor massale immigratie, en bovendien precies wist wat voor verwoestende uitwerkingen dat op onze sociale zekerheid zou hebben.
In een interview met de krant Schweiz am Sonntag noemde Justitiecommissaris Reding de ‘te royale sociale systemen’ van veel EU-landen een ‘probleem’, aangezien ‘iedere immigrant al gelijk ondersteuning krijgt’.

EUSSRDe lidstaten moeten dat ‘probleem’ wel zelf oplossen, vindt ze, want aan het recht op het vrije verkeer van personen -zoals de Roemenen en Bulgaren die nu ongehinderd op uitkeringsjacht kunnen in het rijkere Noorden en Westen- mag niet worden getornd. Lees verder bij collega Xander

6 gedachten over “2 miljoen banen voor 26 miljoen werklozen…

 1. De aap komt uit de mouw. Of hoe de massale immigratie gebruikt wordt om o.a. onze sociale zekerheid te vernietigen. Een sociale zekerheid waartoe alleen door de actieve autochtone middenklasse wordt bijgedragen. De oplossing is nu volgens Reding, deze sociale zekerheid af te bouwen,dus ook en vooral voor de autochtone middenklasse, om deze betaalbaar te houden, waarbij deze middenklasse wel moet blijven bijdragen voor diegenen die dit niet doen(=lees de allochtonen). Deze actieve middenklasse wordt daarbij dan nog geconfronteerd met torenhoge belastingen.
  Het uiteindelijke doel is dan ook de vernietiging van deze autochtone middenklasse.
  Dit betekent dan ook een regelrechte samenzwering tegen onze westerse maatschappij en beschaving, die moet vernietigd worden.
  Het doel is een sovjet-achtige logedictatuur.. onder leiding van occulte machten en de banksters-mafia’s van The City en Wallstreet, (=de Nieuwe Wereld Orde zoals beschreven in het boek “1984” van George Orwell en “Brave New World” van Aldous Huxley.). .
  De massale immigratie dient dan ook beschouwd te worden als een “massavernietigingswapen”, een tikkende tijdbom die eerder vroeg dan laat zal ontploffen.

 2. Het recht van vrij personenverkeer tussen de Euro-landen kan geen éénrichtingsverkeer zijn naar OCMW’s en andere vetpotten, zomin als dat je de zee in een emmer kan stoppen. Idem dito voor Europa, waar 45% van de bevolking onder de armoegrens beweegt en deze tendens is stijgend, waar zwermen wrakhout van overal ter wereld komt aangezwalpt en moet worden verzorgd.
  Dat de Euro-schrapers daar nog met geen woord over gerept hebben ligt aan het
  5*-S niveau waarop zij zich bewegen met hun ivoren torens op slot.
  “Als met Kerstmis de kaviaar maar, naast de kalkoen(?) , op tafel staat” ( vrij naar Servaiske Verherstraeten).
  Wat interesseert hen toch het gepeupel.
  Nu nog volksverlakker Vrhofstdt als koptrekker van het Europese Kreml en eigen belastingen innen à volonté. ‘ De wereld is zo mooi als de lucht in Toscanië’ .
  Voorspellen dat dit falikant gaat aflopen getuigt niet van ziener kwaliteiten maar van 380° rond te kijken en te concluderen.

 3. Maar Wes toch met VERAFSTOOT is de toekomst verzekerd, zoals hij België heeft gered zo zal hij Europa redden eerst alles verkopen en dan zal hij het opnieuw huren en zo zal de rekeningen tijdelijk positief zijn. Wat een fijne kerel is hij, en geen enkele liberaal gaat mij tegen spreken

 4. Maar dat is prachtig ! Twee miljoen jobs , voor zesentwintig miljoen werklozen . Dat is het beste nieuws in jaren voor Rudi De Leeuw van de rode vakbond ! Die krijgt zesentwintig miljoen leden bij , die allemaal hun bijdrage gaan betalen. Nu kan hij de 10 uren week introduceren met behoud van volledig loon. Werk voor iedereen met veel vrije tijd om bij te klussen. Wie heeft daar nu geen interesse voor ! Leve de rode Vakbond ! en zijne prachtige leiders .

Reacties zijn gesloten.