12 gedachten over “???

  • Taysir, ja, niet slecht bekeken. Taysir betekent “de gemakkelijke weg”, waardoor dus bv. een moslim kan ontkennen een moslim te zijn indien het hem beter uitkomt. Het is dus een vorm van ‘taqiyya’. Taysir wordt ook gebruikt als een naam.
   Maar in dit geval, een vrouw die rondloopt met een plakkaat waarop ‘taysir” of dus de ‘gemakkelijke weg’ staat doet meer denken aan een eufemisme voor prostituée.

  • Die vrije val foto’s en de zoveel andere kiekjes , gebruikt als propaganda , werken bij bepaalde “menschen” stimulerend , om deel uit te maken van die troep doorgedraaide idioten , beter bekend als IS . Onbegrijpelijk…. en dan zijn er , die beweren dat het allemaal onze schuld is demonisering , kansloos , racisme enz enz . Mensen worden vermoord omdat ze een cartoentje maakte van hunne profeet , want dan worden ze gekwetst. Als je het vergelijkt dan …….censuur

    • Symbolisch, Wes, symbolisch. Zoals al die charels die zich Charlie noemden. Symbolische democraten, die symbolisch voorstander zijn van een onbestaande vrijheid van meningsuiting.

   • Fikken dacht eerder aan de jarenlanggeleden schlager: “Ik ben Lola, zwarte Lola, zwarte Lola uit de striptease bar”, geachte Redactie 🙂

 1. Volgens mij , ik kan mij natuurlijk vergissen, betreft het een moslima op zoek naar haar identiteit , wie of wat is zij nu feitelijk….een slavin , een sexspeeltje, een minderwaardig schepsel , ge kunt ze kopen , aframmelen , beschimpen , stenigen, uithuwelijken , ge kunt ze plaatsen in uw haremcollectie . Ze mag niet dit , ze mag niet dat . Kort gezegd , ge kunt er mee doen wat ge wilt , zelfs ongestraft vitriool in hare smikkel gooien als zij “stout” is geweest volgens haar heer en meester als zijn “eer” werd beschadigd . Toch heeft zij de Islam lief , Allahu Akbar . Die madame kunt ge enkel kwetsen met kritiek te uiten op de allerhoogste , de meest begrip en vredevolle. Het overige fratsen beschreven in hoofding aanvaardt zij , want het is de wil van Allah.

 2. Ik ga het zeggen Walter, ”Ik ben het lief van de perverse pedofiel mohamed”, zie ze glimlachen, ha ha ha.

 3. @Wes Hardin, 18-1, 10:26
  Correctie!
  Ik heb nergens beweerd dat op dat bord zou staan:
  “taysir” of “de gemakkelijke weg.”
  Het arabisch is mij nl. totaal vreemd.

Reacties zijn gesloten.