Zwemprobleem is van de baan.

Geen zwemverbod.  Reglement in het Arabisch.  Voorlichtingscursus.  Professionele begeleiding. Nultolerantie.

Lees hier alles over de moedige maatregelen van het college van burgemeester en schepenen van Koksijde.

Permalink voor ingesloten afbeelding

In Duitsland kennen ze het probleem al langer.  Bornheim werd intussen gevolgd door andere steden met incidentjes van een heel andere orde, zoals masturberen of hun gevoeg doen in het water, de vrouwenkleedkamers open breken enz.

Er wordt aan gewerkt: ‘Vluchtelingen’ moeten eerst een gedragscursus volgen (video).  Dit blijkt echter niet de grootste zorg van de Gutmenschen te zijn, wel dat de lieverdjes zouden kunnen verdrinken.  Daarom worden nu volop vrijwilligers gevraagd die de ‘vluchtelingen’ zwemles willen geven.  Het reglement hangt nu officieel in drie talen aan de ingang: Arabisch, Engels en Duits.

We zijn benieuwd naar de belevenissen in een Zweedse sauna.

FT

 

 

 

 

12 gedachten over “Zwemprobleem is van de baan.

 1. Burgemeester van Kokzijde onder zware druk gezet door zijn partij. Zijn uitspraken zijn reeds een opstoot van electorale koorts. 2018 komt in zicht.

  • Als geboren koksijdenaar denk ik als hij niet toegeeft hij veel stemmen zou kunnen winnen. Hij is een Vlaamsgezinde liberaal maar het is moeilijk om als Vlaamsgezinde steun te krijgen van hogerhand

 2. Men zou beter een voorbeeld nemen aan Londen :
  http://www.dailymail.co.uk/columnists/article-3412616/How-Labour-turned-London-foreign-city.html
  met een citaat :
  “How Labour turned London into a foreign city: Fewer than half the capital’s population are white British, gangsters from Somalia terrorise the suburbs and even the tramps are immigrants, reveals astonishing new book
  By Harriet Sargeant For The Daily Mail
  Published: 00:04 GMT, 23 January 2016 | Updated: 02:38 GMT, 24 January 2016
  It is writer Ben Judah’s great achievement to reveal that hidden city in his new book, This Is London: Life And Death In The World City.”
  (=einde citaat).
  Het besluit :
  “Uncontrolled immigration has changed London for ever. And, most shamefully, not one of our leaders has lifted a finger to stop it.”(=einde citaat).
  Het probleem wordt dus veroorzaakt door de autochtonen. Zonder deze laatsten is is er ten andere geen probleem , en heeft men al die “halfbakken maatregelen ” niet nodig.
  De oplossing ligt dan ook voor de hand. In Londen werd het trouwens gedemonstreerd.
  Gezien Bartje kind aan huize is in Londen, kan een gebrek aan kennis dan ook geen verklaring zijn om het Londense voorbeeld niet na te volgen, en dit onder het motto van de grote roerganger : “WEG MET ONS”.
  Nu ernst :
  Wat hier aan lafheid, kruiperigheid, zelfverachting, zelfvernedering en verraad wordt gedemonstreerd, tart alle verbeelding.
  Een dier doet dit niet. Dat soort verraders echter wel.
  Dit kan alleen maar leiden naar de totale ondergang.

 3. De doofpot van OVLD, NVA en CD&V die de vaststellingen van de politie Westkust (hoofd burgemeester Koksijde) in de doofpot steken en de linkse media de feiten bagatelliseren in opdracht van het uiterst linkse Fedasil. Diezelfde gemeente die uit de zak van de inwoners kennismakingsdagen organiseert waarna uit de enkele bezoekers twee personen worden geplukt die dingen vertellen waarvan je denkt dat ze de geile bokken wel eens ter wille zouden kunnen zijn. Helaas voor hen zijn ze te oud.

 4. Mijn mooie opvoeding met katholieke accenten ligt voor een groot deel aan diggelen .
  Tegenover een bepaald fanatiek ras , ben ik niet meer
  “”verdraagzaam”” … maar vijandig !
  “”ik heb geen respect”” ……meer voor een import middeleeuwse cultuur !
  “”Ik hou mijn zakken dicht …voor zogezegde ontwikkelingshulp of noodlijdenden , want ze komen , pakken alles en minachten ons !
  “”ik ben niet meer vreedzaam” maar strijdlustig ..
  Ik heb mezelf uitgeroepen en geridderd tot Xenofoob , Islamofoob , hoofdoekfoob, struikelbaardfoob en moskeeenfoob…..door hun houding tegenover de hand die hen voedt , hun ondankbaarheid ,opdringerigheid, ben ik racist geworden – en ben er fier op !

 5. Een koffiepot en een theepot staan op het aanrecht. Zegt de koffiepot: “Poeh wat ben ik heet!” Antwoord de theepot: “Had dat maar gezegd, ik sta al een kwartier te trekken”

   • In Duitsland kennen ze het probleem al langer. Bornheim werd intussen gevolgd door andere steden met incidentjes van een heel andere orde, zoals masturberen of hun gevoeg doen in het water, de vrouwenkleedkamers open breken enz.
    Masturberen = trekken !

 6. Nog wat geduld en niemand van onze bevolking zal nog gaan zwemmen, behalve de fedasielers en hun begeleiders die ze gratis zal leren ploeteren in het water….. De eigen bevolking zal de besmeurde ruimtes mogen opkuisen en tevreden zijn dat ze werk hebben.

 7. “.Het zwembadreglement wordt ook in het Arabisch vertaald” lees ik in het bijgevoegde krantenknipsel.
  Is dat wel wettig? Ik dacht dat alle informatie van gemeentebesturen enkel in het Nederlands mocht verspreid worden. Is Koksijde nu ook al een faciliteitengemeente geworden?

 8. Dus frans timmermans wil minder Marokkanen,minder algerijnen,dus minder noord afrikanen!!Minder,minder minder,raar toch nietwaar???

Reacties zijn gesloten.