Zwembadverbod

Kein Eintritt für Männer über 18: Schwimmbad-Verbot gegen Flüchtlinge sorgt für AufsehenZwembadverbod voor mannelijke vluchtelingen

De klachten waren zo omvangrijk dat de stad Bornheim (bij Bonn) een radicale maatregel moest nemen, nl. een zwembadverbod voor mannelijke ‘vluchtelingen’ uit het nabijgelegen opvangcentrum.  Men zag geen andere mogelijkheid meer om de vrouwen van een zwemuurtje te laten genieten zonder lastig gevallen te worden.  De beslissing werd in het asielcentrum bekend gemaakt en er volgen een aantal sessies om de broodnodige vakkrachten in te lichten hoe het westerse vrouwenbeeld eruit ziet.  (video)

Als dit vruchten afwerpt – hoe ze dit gaan beoordelen is ons onduidelijk – dan gaan ze de toestand herbekijken en het zwembadverbod opheffen.  Tevens wordt benadrukt dat dit niets, maar dan ook niets, met het rechtse gedachtengoed te maken heeft. Oef… een hele geruststelling.

Een Middellandse Zeeverbod lijkt ons effectiever…

n-tv 

 

7 gedachten over “Zwembadverbod

 1. Allee , ze kunnen hun poten niet thuishouden . Het is goed dat (extreem) rechts die maatregel niet heeft bedacht anders zou het discriminerend zijn geweest tegenover die arme hulpbehoevende fluchtelingen . Wat denken onze Islam , Golfbrekerslezers over die hele situatie. Ik heb een prangende vraag diegene die beweren dat de Islam een evenwichtige mooie godsdienst is met al het goede erop en eraan . Kunt U mij enkele namen noemen van broeders die hun leven gaven om het lot van hun medemensch te verzachten , gedreven door hun godsdienst , hun geloof en liefde voor hun naaste ,zoals Pater Damiaan bv . Heeft de Islam dergelijk voorbeelden ?Je hoeft niet angstig te zijn uw (eerlijk) antwoord te posten om verdacht te worden van een ruggendraaier . De redactie zal nooit uw E-mail bekend maken zelfs niet met het mes op de keel ! Ik hoop op een antwoord dat mij kan bevredigen want tot op heden is voor mij heel uwe Islam een godsdienst , die macht en onderdrukking als doel heeft . De wet van de sterkste of de wet van de jungle

 2. Zou dat geen oplossing zijn ?

  Toen wij jong waren, en dat is ook al heel lang geleden, kreeg je je oproepingsbrief in de bus. In de stamcafé van mijn ouders deed het nieuws al vlug de ronde “onze … moet bij den troep”.
  De toen voor mij “oude garde” was altijd blij als ze een toekomstige bleu konden voorzien van goede raad.
  Een van die raadgevingen was o.a.: “drink bij den troep nooit koffie want ze doen er kamfer in om u rustig te houden” gevolgd met een knipoog en wat gegrinnik van de omstaanders, collega tooghangers. Ikzelf heb nooit van diene kamfer last gehad maar het verhaal heb ik zo dikwijls horen vertellen dat het bijna waar moet zijn … of is het gewoon een urban legend ?

  • Zoals te zien was aan de jacht op vrouwelijk schoon in Duitsland waren er weinig of geen soldaten die daar last van hadden. Evenmin had een homokoppel in de kazerne er problemen mee.
   Dus om met zekerheid alle moeilijkheden met de oversekste inwijkelingen te vermijden zou castratie een voor de hand liggende oplossing zijn. Tenslotte werden de mannelijke negerslaven die naar de islamlanden werden gesleurd en die veel talrijker waren dan deze welke in het Westen verkocht werden, ook gecastreerd. Dat is trouwens de reden dat er in de arabische landen geen grote negerbevolking te vinden is zoals in bv. in de Verenigde Staten of Zuid-Amerika.

 3. Ik vraag me af of deze sujetten in hun geboorteland ook naar het stedelijk zwembad gingen.

  • Waarom zouden ze? (voor zover er in de zandbakregio zwembaden bestaan buiten de internationale hotels…) Vermits meisjes geen zwemlessen krijgen in de school, vermits alles gescheiden verloopt, welke reden hebben ze dan om naar een zwembad te gaan? Tenzij ze – Allah wees ons genadig – homo zijn…

Reacties zijn gesloten.