8 gedachten over “Zwarte humor

 1. Nog altijd veiliger als op een vlucht van Malaysia Airlines stappen me dunkt.

 2. Zijn er dan toch moslims die het licht zien? Priester Gottfried Martens (Vlaamse afkomst?) van de Luterse Drievuldigheid kerk in Steglitz (Berlijn) heeft als 400 moslims uit Iran en Afghanistan gedoopt. Daar waar andere kerken krimpen zit zijn kerk vol met de nieuwe schapen. Martens vraagt hen voor de doop : verklaar jij je, lieve broeder, lieve zuster los van Satan? Verklaar je, je ook los van de Islam? Na die twee bevestigende antwoorden kiepert hij hun water over heft hoofd.
  De schapen komen overgewaaid door de slechte ervaringen die ze als moslim hebben opgedaan, weet hij ons nog te vertellen. Er zal vreugde in de hemel zijn.

   • Die zullen er wel tussen zitten, er zijn erbij waarvan de asiel aanvraag werd afgewezen. En niet alleen hoop, maar ook een bekering doet leven.

 3. IS volgt voor de volle 100% de koran maar toch is er volgens de poco’s niets mis met de islam.
  Begrijpe wie kan.
  .

 4. Over de ervaringen van de “evangelische pastor Olaf Latzel ” in Bremen, zie bruggetje. Olaf Latzel had het immers in zijn hoofd gehaald om eens de waarheid te zeggen.
  http://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2015/bremer-buergerschaft-distanziert-sich-von-evangelischem-pastor/
  Zijn gelovigen bleven echter achter hem staan!!
  http://www.idea.de/nachrichten/detail/thema-des-tages/artikel/bremer-predigtstreit-gemeinde-steht-geschlossen-hinter-latzel-83131.html
  Over de rol van de Evangelische kerk in Duitsland betreffende de islam en de holibi’s : zie bruggetje :
  http://www.pro-medienmagazin.de/kommentar/detailansicht/aktuell/wenn-ein-pfarrer-ploetzlich-predigt-91139/
  Terwijl de kerken leeglopen, zit die van Olaf Latzel vol!!!

Reacties zijn gesloten.