Zot zijn doet geen zeer…

Financiële hulp gevraagd voor Syrische vluchtelingen

Gido Van den Ende en Daniëlle Bodart doen een oproep voor financiële hulp. Sinds 5 september geven ze onderdak aan twee jonge Syrische vluchtelingen, maar de kosten lopen stilaan op. ‘En van Fedasil en het OCMW krijgen we geen hulp’, zegt Gido.

Lees verder: het rekeningnummer waarop u kan storten staat erbij vermeld.

13 gedachten over “Zot zijn doet geen zeer…

 1. Zo, mijn 100 euro hebben ze overmorgen al. Zo’n twee uitgemergelde jongens die ginds overduidelijk hebben afgezien, ik kon het niet laten.

 2. Het lijkt wel het verhaal vd koekoek: de koekoeksjongen zijn al groter geworden als zij die hen moeten vetmesten, en zullen hen mss straks uit het nest werken ook nog. De Gutmenschen verdienen het.

 3. Danielle heeft een mooie keuze gemaakt ! Twee knappe atletisch gebouwde binken . Het lijken wel de “Chippendales” Tussen dat Gutmensch-koppel zal wel wat discussie zijn onstaan bij het maken van een keuze in die enorme aanbieding op de Fedasil markt .Gido had iets heel anders op het oog om mee naar huis te nemen !

  • Euh, René, durf jij te veronderstellen dat Gido eigenlijk …
   Neen. Misschien hoopte hij enkele klussers voor wat werkjes in huis en tuin te strikken?

 4. Goedheid kent geen grenzen, maar binnenkort zullen zij grenzeloos moeten buigen voor hun “vluchtelingen”.

 5. Over een kleine vergoeding om hun terugkeerticket te betalen valt evenwel te praten…

 6. Misschien “de oplossing” voor Gido en Danielle ! Waarom geen adoptie overwegen ! De weg naar kindertoeslag ligt dan wagenwijd open.

 7. We hebben hier het “prototype” van het klootjesvolk, dat kruipt voor alles wat Vlaams- vreemd en vijandig is. (maar anderen er wil doen voor betalen).
  In 2006 stond Gido Van den Ende immers op de lijst van Groen – Sp-a – Spirit
  http://docu.vlaamserand.be/ned/webpage.asp?WebpageId=923
  Het zal nu wachten zijn op het ogenblik dat de” 2 vluchtelingen” het één en het ander gaan “verhuizen” bij Gido en Danielle!!
  Of dat er facturen gaan toe komen van links en rechts..of nog beter : een gerechtsdeurwaarder die de boedel van het koppel komt opschrijven, gezien de 2 vluchtelingen bij hun verblijven en er dan ook ingeschreven zullen zijn, en dit ingevolge schulden van de 2 vluchtelingen.
  Er staan hun dan ook nog verrassingen te wachten!!!

 8. Wat wij zien op die foto in Nieuwsblad is feitelijk dramatisch .
  Ze geeft ons een toekomstbeeld van twee slaven met hun meesters !
  Het koppeltje voldoet aan alle voorwaarden. Het zijn “ongelovigen” Ze zijn beiden oud en niet meer weerbaar en bijzonder naief. Je kunt ze met het minste “angst” aanjagen , zodat ze onmiddellijk gevolg geven aan de wensen van hun meesters . Ze zijn er feitelijk al mee bezig. Het is moeilijk om ze nog buiten te krijgen en het arm koppeltje doet een oproep om geld , liefst zo veel mogelijk , niet voor zichzelf , maar voor hun beschermelingen ( ? )

Reacties zijn gesloten.