Zonder enige twijfel: “verward”!

Afbeeldingsresultaat voor scientific nutty experimentToen twee wetenschappers uit Eritrea (met een samenge(s)telde IQ van 140) geconcentreerd samen een belangrijk experiment uitvoerden (ze schroefden een scharnier los omdat het piepte), gleed de schroevendraaier uit de ene expert zijn hand en zo kwam het tot dit tragische ongeval.

Het ongelukkige slachtoffer zal zijn medewerking aan de bijna gelukte wetenschappelijke ontdekking nog even moeten uitstellen.

Afbeeldingsresultaat voor mes wettenHet speelde zich af in Schlüchtern (Hessen), waar twee beloftevolle jonge kerels Merkels gastvrijheid mogen genieten.
Een 19-jarige Eritrees staatsburger sneed een 18-jarige Somaliër de oren, de neusvleugels en de oogleden af,  resp. beet hij b.g. gezichtsattributen af*  en stak bovendien met een mes in diens ogen.  Beide ‘vluchtelingen’ woonden apart maar de folterpartij gebeurde in de woning van het slachtoffer.  Een buurvrouw hoorde geschreeuw en verwittigde de politie.  Deze ramde de deur in – net op tijd – toen de Eritrees de Somaliër aan het wurgen, resp. met een mes de keel aan het oversnijden was*.
De politie gaat ervan uit dat de vermoedelijke dader moordplannen had en is tevreden dat ze erger heeft kunnen voorkomen.

Eerst werd nog geprobeerd alles te minimaliseren.  Het officiële communiqué van de politie  luidde: zware gezichtskwetsuren, zonder melding van de foltering.   Men tast in het duister naar het motief.  Eventueel kan het om een ritueel zuiveringsproces gaan.  En of het slachtoffer ermee ingestemd heeft, is tot op heden ook niet bekend want hij kon nog niet verhoord worden.  De verdachte zwijgt in alle talen.
Tot nader order heeft de onderzoeksrechter beslist deze in Wiesbaden in hechtenis te houden.

Hopelijk zijn plastische chirurgen voor reconstructies allerhande in Merkelland goedkoper dan hier

Hessenschau

*verschillende bronnen.  Maakt op zich niets uit vermits het eindresultaat hetzelfde is.

2 gedachten over “Zonder enige twijfel: “verward”!

  1. Op die foto vermoedelijk een “echte” prof. met wat laboratorium flesjes op de tafel…..zoiets maakt indruk …. Op het bord ,als ik me niet vergis, want ik vind mijn bril niet …koranverzen….Wat die twee Eritrerakkers betreft och het zal vermoedelijk een zuiveringsritueel geweest zijn of een duivelsuitdrijving , niets aan de hand , wij moeten begrip hebben voor “diversiteit”

    • Een grapje van de redactie: afbeelding uit de film ‘The Nutty Professor’

Reacties zijn gesloten.