5 gedachten over “Zogezegd

 1. Dit schuldig verzuim heeft dan zeker betrekking op alle veiligheidsdiensten die dag en nacht bezig zijn met af te luisteren, op een wettelijke of niet-wettelijke manier!!
  Als men ziet tot wat “hackers” allemaal in staat zijn.. dan is er er hier inderdaad een grove nalatigheid in hoofde van al deze duur betaalde veiligheidsdiensten.
  Deze nalatigheden doen zich ten andere regelmatig voor als er “aanslagen” gepleegd worden.
  Volgens het hiernavolgende bruggetje is het afluister door de NSA in de VSA in de eerste plaats er op gericht de eigen bevolking in het oog te houden en in tweede instantie voor economische spionage!!! (en dus niet met het bestrijden van terroristen).
  In België is het trouwens alleen alles wat Vlaams en (extreem)-rechts is dat door de Staatsveiligheid wordt gecontroleerd. Al de rest is van geen belang.

  http://www.prisonplanet.com/global-nsa-surveillance-did-nothing-to-prevent-paris-shooting.html

 2. Hij sprak waarschijnlijk in naam van dat Vlaamse klootjesvolk, ze kijken er naar maar reageren dat is iets anders

 3. of …….De wereld gaat ten onder aan het groen , rood socialisme !
  Rene Einstein

 4. In bijlage een citaat uit een interview met Stephen Quayle gepubliceerd op de webstek van King World News.
  In dit citaat wordt verwezen naar het gevolg van de “militant Islam”, waarbij er een einde wordt gemaakt aan de vrije meningsuiting. Dit past in een totale communistische machtsgreep.(in het kader van de NWO).
  De Islam(samen met de massale invasies) is daartoe het geschikte wapen.
  De islam is immers geen godsdienst maar een totalitaire ideologie. Volgens Ibn Warraq in zijn boek “Pourquoi je ne suis pas musulman” is het een mengeling van Franse revolutie en bolsjewisme. Het is een systeem dat ingrijpt tot in de kleinste en intiemste details van het menselijk leven, en dan ook een volledig controle toelaat van de bevolking. Het is om deze controle dat het te doen is. Dit werd reeds beschreven in het boek “1984” van George Orwell. Gezien wat voorafgaat is het dan ook volledig logisch dat de “broeders” en “kameraden” de rode loper uitrollen voor deze islaminvasies. Het is opvallend dat de “loge mafia’s” zwijgen over de aanslag , ook in België. In eerste instantie weten ze maar al te goed wie er werkelijk voor verantwoordelijk is, en bovendien gaan ze hun eigen strategie niet ondermijnen. Dit zwijgen, zeker in België, staat in schril contrast met het gehuil en gekerm over het Vlaams Blok dat hun enige vijand is.
  Er gaat achter de aanslag in Parijs dan ook wat meer schuil dan op het eerste zicht blijkt. De komende weken en maanden zullen de gevolgen dan ook al te zien zijn. Het korte citaat uit de verklaring van Stephen Quayle vat de toekomst dan ook kernachtig samen. Of de NWO in volle uitvoering.
  “Meanwhile, in Europe we are seeing the results of militant Islam. The freedom of expression has died in Europe. We are now in the midst of a global revolution and uprising. What we are seeing is a total communist takeover. Life as we have known it is coming to an end. “(=einde citaat)
  http://kingworldnews.com/life-know-coming-end/
  Intussen worden we geconfronteerd met een nooit geziene komedie vanwege de samenzweerders achter deze NWO, de franse regering en de media op kop.
  Er is dus nog niets veranderd sinds de Middeleeuwen toen Frankrijk omschreven werd als ” de hoer van de islam….”. Dit doet echter geen afbreuk aan de verborgen agenda achter deze aanslag.
  http://ripostelaique.com/ramadan-a-cause-des-hollande-delanoe-valls-la-france-est-devenue-la-putain-de-lislam.html

 5. Khomeini heeft dat ook gezegd “het westen gaat ten onder aan zijn verdraagzaamheid”
  Groetjes Guy

Reacties zijn gesloten.