Y.B.R., M.J., M.M.

Drie ‘verdachten’, ‘bekend bij het gerecht’, belaagden Amerikaanse toeristen en staken een Amerikaan, die een meisje uit hun gezelschap ter hulp schoot, neer met een Zwitsers mes.

Merkwaardig dat de media méér ‘schijnen’ weten over de herkomst van het mes dan van de ‘verdachten’.

U kan er niet veel meer over lezen in de kwaliteitsmedia (HLN Nieuwsblad) en bij Brussels Nieuws.

 

10 gedachten over “Y.B.R., M.J., M.M.

 1. Ik hoop dat die toeristen , voor hun aanslag hebben kunnen genieten van al de bezienswaardigheden die ons aller Bruxelles , te bieden heeft . Zij zullen hun trip nooit vergeten . De initialen van de verdachten doen mij het ergste vrezen …..
  Y kan natuurlijk ook Yves zijn en M mogelijk Marcel of zoiets . Dat ze reeds bekend waren bij het gerecht wil al evenmin iets zeggen , parkeerboete niet betaald bv , of iets dergelijks . We mogen niet onmiddellijk het meest logische , denken , naar het voorbeeld van onze correcte broeders . Al goe , de man is niet dood , het was slechts een “incident” !

 2. @ Rene, Jij oppert dat dit slechts om een “incident” zou gaan, ik vrees dat dit meer dan waarschijnlijk slechts om een toeval ging eigenlijk een klein accidentje zoals je wel weet is dat soms snel gebeurt, meer dan waarschijnlijk is de Amerikaan gewoonweg gestruikeld over rondslingerend afval op de markt in Brussel net op het moment dat Y & M hun nagels stonden te vijlen, BTW deze jongens hadden de intentie om het verloren gelopen meisje dat waarschijnlijk bij deze boze Amerikaan hoorde terug te begeleiden naar haar groep, net op dat moment is meer dan waarschijnlijk de Amerikaan gestruikeld op dat moment hadden de jongeren de intentie de vallende Man in dit geval de Amerikaan op te vangen en zo heeft de man meer dan waarschijnlijk een wond opgelopen aan de borststreek.
  Tja zulke dingen gebeuren nu eenmaal niet! het wordt hoog tijd dat ze het rondslingerend vuil van de straat halen.

 3. Geachte redactie,
  U zal bedoelen kwal-iteitsmedia, zoals u weet noem ik ze linkse (is er andere) media. Met de recente uitspraken van de uitspraken van De Kesel in het achterhoofd zou ik zeggen, blijf maar pamperen en zalven. Het eigen volk verraden staat met kerstmis 2015 op kop, dit in plaats van voor onze eigen normen, waarden en cultuur op te komen. Om nog maar te zwijgen over onze veiligheid.

 4. Ik dacht dat ik ook een reactie had geplaatst?
  mijn reactie was gewoon met een korrel zout te nemen 😉
  Of ben ik verkeerd.
  Grtjs richard

  • Je hebt inderdaad een reactie geplaatst, die wij daarnet publiceerden. Het was gisteren Kerstmis, he, we hebben het gewaagd een halve dag vakantie te nemen!

 5. Excuseer nu ik de vorige reactie van 19:50 juist had geplaatst zag ik dat mijn reactie nog in afwachting is van moderatie,
  Wij wensen Jullie alvast een Zalige Kerst.

Reacties zijn gesloten.