Wordt Golfbrekers binnenkort verboden?

MM900236531[1]De titel klinkt onheilspellend.  “Golfbrekers” staat hier plaatsvervangend voor alle media, vooral het internet, die het durven de verrijking en islamisering van onze samenleving in vraag te stellen.

Want, de strijd tegen de islamofobie moet worden opgevoerd.  Rode senatrice Fauzaya Talhaoui en voormalig geel-zwarte Bert Anciaux, momenteel uitbollend bij de SPa, dienden hieromtrent een wetsvoorstel in, dat vanzelfsprekend gesteund wordt door de Groenen.  En door de MR. Het wordt in de Senaat op de agenda geplaatst.

Ze motiveren: “Vooral op het internet worden de aanvallen op de islam almaar talrijker en ruwer.”  En ze gaan verder met de mededeling dat de meeste moslims ons democratisch systeem aanvaarden, die de islam absoluut niet als een politieke ideologie zien en die de ongelijkheid tussen man en vrouw en de sharia zeker niet willen invoeren.  Ze willen dat islamofobie behandeld wordt zoals antisemitisme.  Vrije meningsuiting is wel nog toegelaten voor zover een “correct beeld” van de islam gegeven wordt.

Goed dat we af en toe bij de les gehouden worden door de rood-groene brigades.  Daar zijn ze goed in: verbieden en regeltjes uitwerken tot er een maakbare maatschappij volgens hun eigen kromme denkwereld tot stand kan komen.

Als we het goed begrepen hebben zullen zij wel bepalen wat een “correct beeld” inhoudt.  We krijgen er zelfs al een bepaalde voorstelling van want ze zijn niet te beroerd om ons duidelijk te maken waar we in de fout gaan.  De islamofoob ziet de islam als een gesloten blok, dat niet in staat is zich aan te passen.  Of als inferieur aan het Westen.  Als barbaars, irrationeel,  primitief en seksistisch.  Of als gewelddadig, bedreigend, steun verlenend aan terrorisme, als een politieke ideologie, die politiek en militair de baas wil spelen.  Wie een aantal van deze visies aanhangt, is een islamofoob. Een aantal… we zouden er nog bladzijden mee kunnen vullen.

En dat moet uiteraard aan banden gelegd worden door bestraffing want “dergelijke denkbeelden zetten aan tot discriminatie en racisme en vereisen een strenge afkeuring en gerechtelijke vervolging”.

De vrijheid van meningsuiting is bij de rood-groene brigades niet echt hun dada.  Dat het een weliswaar behoorlijk uitgehold grondrecht is op nationaal en Europees vlak, zal hun worst wezen.   Pogingen om islamofobie en blasfemie op internationaal vlak door de VN te laten verbieden liepen de afgelopen jaren op niets uit.  Mensenrechtenorganisaties zijn terughoudend.  Overheden zouden zich juridisch op glad ijs kunnen begeven.

Het is ver gekomen in dit apenland.  Nu willen de rood-groene brigades angst verbieden en strafbaar maken.  Fobie betekent niets meer of minder dan angst.  Islamofobie betekent de vrees voor de islamisering.  Mag het even?

Laten we gewoon het woord “islamofobie” verbieden – dan zijn alle problemen van de baan.

Florent Van Ertborn – hoofdredacteur

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Wordt Golfbrekers binnenkort verboden?

 1. Eigenlijk zouden we de schuldigen moeten voor de rechter brengen. En dat zijn niet direkt de moslims, maar zij die hier een ongebreidelde en ongecontroleerde instroom van moslims en andere vreemdelingen toelaten. En dat zijn om te beginnen al degenen die de laatste tientallen jaren dit apeland hebben bestuurd. Die de verrotting hebben in de hand gewerkt. Het zijn niet (o.a.) de moslims die van ons sociaal stelsel profiteren, maar zij die het toelaten en zelfs in de hand werken. Het zijn niet direkt de verkrachters , maar zij die geen wetten en mogelijkheden bieden om de verkrachters en moordenaars (behalve blanke) te bestraffen, op te sluiten of het land uit te wijzen. Het zijn zij die doen alsof ze niet weten wat in de koran zwart op wit gedrukt staat. Het tjevesoort , die nooit van niets weten. De soort die ons, de burger, weerloos heeft gemaakt, ons ontwapend heeft . Dàt zijn de schuldigen ! Dàt zijn nu dezelfden die ons het zwijgen willen opleggen over de islam en de moslims. Wel we zullen dan in het vervolg de verantwoordelijkheid leggen waar ze dient te liggen. Bij het soort lafaards als anciaux en de groengeverfden van buiten en rode vanbinnen. Die zijn verantwoordelijk wanneer het nog van kwaad naar erger gaat. Zij voeden niet alleen de angst bij de burger , maar geven de moslims nog meer de indruk dat ze ongenaakbaar zijn . We hebben in dit land te maken met een soort collaborateurs van het ergste soort !

 2. Wat ze ook mogen willen is voor ons totaal onbelangrijk, voor ons MOET die barbaarse rotzooi bestreden worden MET ALLE MIDDELEN om het eens in de taal van een rode te zeggen.
  Wij zullen NOOIT een waanzin tolereren die ‘stenigen van vrouwen’, ‘ophangen van mannen en vrouwen’, ‘het verminken van kinderen’, ‘het uithuwelijken van kinderen’, ‘vrouwen als minderwaardigen behandeld’, ‘de wil van een pedofiel redpecteerd’ op ons grondgebied.
  Als zij dat willen binnen de 4 muren waarin ze leven dan is dat hun probleem maar komen ze in het openbaar met die barbaarse waanzin dan moeten we ze aanpakken zelfs gerechtelijk want de waanzin is in strijd met ONZE normen, waarden, wetten, zeden en cultuur.
  Bye the way, wat doet die marokkaanse in die slaapzaal in Brusselallahbath?
  Heeft die ‘dubbele nationaliteit’ op zak? zo ja één afnemen.

 3. Politiek-correct geobsedeerd , door de sossenrode toeter SRT geindoctrineerd klootzakske op schreef:

  Het is ten strengste verboden te verbieden dat verbieden verboden is ! Meer nog, deze bewering zelve dient verboden omdat het immers verboden te verbieden is dat verbieden verboden is !

 4. ik spring van het een politiek-partijke naar het ander en draai telekens mijn politiek-correcte kazak. ik denk dat het nu weer tijd wordt om een nieuwpartijke te lanceren de Islamofiele Kazakkendraaiers Oppurtunisten, de I.K.O.

Reacties zijn gesloten.