Wordt Bracke ongewild de oorzaak van het ontslag der Telenetadviseurs?

Afbeeldingsresultaat voor consiglieriLeterme en Dewael zijn naar verluidt ook consiglieri bij Telenet.   Nu blijkt dat Telenet eensklaps niet meer zo overtuigd is van hun nut.  Of misschien een andere minder zichtbare vorm niet beter zou zijn:

“Telenet zal echter ook in de toekomst bij experten (zowel politici, academici of andere experten) advies blijven inwinnen.”

Dewael beweert dat hij als advocaat is gevraagd om in de adviesraad van Telenet te zitten, niet als voormalig Kamervoorzitter. De 19.999 andere advocaten, die geen Kamervoorzitter waren en niet gevraagd werden, hadden gewoon pech.  Hij laat Telenet niet in de steek.

En Leterme, die werd gevraagd voor zijn ‘vijf minuten politieke moed’.  Kwestie van knopen te durven doorhakken  Een geboren leider.  Een kwaliteit die bij de CD&V hoog in het vaandel staat.

4 gedachten over “Wordt Bracke ongewild de oorzaak van het ontslag der Telenetadviseurs?

    • Met Bracke buiten smijten ga ik akkoord ,maar met die 2 binnen halen ben ik 100% tegen.

    • Het zou me niet verwonderen dat hij die 2 poen pakkers zou terug halen, het is gezellig onder vrienden poen pakkers te zitten.Maar een vriend poen pakker als Bracke buiten smijten dat zal hij (BDW) niet doen. Vrienden poen pakkers onder elkaar doen dat niet.

Reacties zijn gesloten.