Wil Bourgeois zijn populariteit ‘boosten’ met een slachtofferrol?

Iedereen fietst er langs, links of rechts.  Slechts de eerste burger van Vlaanderen rijdt er boenk op, zijn linker elleboog in aanslag.  Op VB-voorzitter Tom Van Grieken.  Om nadien groot in beeld te komen met enkele pleisters en een meelijwekkend verhaal over ‘interne pijn’ (… Wetstratees?) en over zijn pinkske, dat nog maar net de draadjes van een hechting kon missen. Zielig.  Moesten wij een slecht karakter hebben zouden we durven veronderstellen dat Bourgeois zijn imago wou ‘boosten’ en het VB een veeg uit de pan geven.

En dan zijn de media er als de kippen bij om een lijdende Bourgeois en de ‘niet netjes’  Van Grieken in beeld te brengen.  Waar zijn ze als het Vlaams Belang voor de zoveelste keer de vinger op de wonde legt in het parlement?  Wie mag in de zgn. ‘duidingsprogramma’s’ zijn zeg doen? Wie wordt er uit onderzoekscommissie geweerd?

 

 

3 gedachten over “Wil Bourgeois zijn populariteit ‘boosten’ met een slachtofferrol?

  1. Geachte redactie,
    Ik heb een slecht karakter, ik maak daar geen geheim van. Ik durf stellen dat Geert Bourgeois zijn imago wou “boosten” voor zover hij al een imago heeft. En ja hij wou het Vlaams Belang een veeg uit de pan geven. Doch de oplettende kijker zal wel gemerkt hebben dat Geert zich opzettelijk liet vallen. Misschien dat er door wat plak en knipwerk achteraf een andere draai werd aan gegeven door de “neutrale en objectieve” media.

    • Walter,de nagel op de kop,daar trapt 99 % v/d Vlamingen niet meer in !

      de trukken v/d foor ,wij hebben uw spelletjes al door,hoor !geertjen,LEER mee de vlo rijden jom ,lopen voor je kan gaan !!

  2. Deze collaborerende, nestbevuilende hoer zal dat wel bijleggen met zijn islamcompanen tijdens de iftar-maaltijd van de ram-me-dan van volgend jaar.

Reacties zijn gesloten.