Wij passen ons aan

Afbeeldingsresultaat voor aanpassen islamHet was voorpaginanieuws in alle kranten.  De minimode wordt verbannen naar de annalen van de modegeschiedenis, samen met een verbod op alcoholverkoop in nachtwinkels en marsepeinen varkentjes, bedoeld om jonge geesten te deradicaliseren.

Verboden:

Aanrader:

halloween-islam-2016

Klik op kledingaffiche voor vergroting

7 gedachten over “Wij passen ons aan

 1. De GvA in het eerste nummer van haar eerste jaargang: 1891

  De Modderpers.
  ‘Wat al bederf die modderpers hier reeds heeft aangebracht, wat al zielen ze besmeurd, wat al levens verwoest en loopbanen geknakt heeft is onzeggelijk; overal vindt men ze, overal oefent zij haren verderfelijke invloed uit: op de straat, in de kazernen, in de werkhuizen, in de scholen, in de huisgezinnen, en men mag zeggen dat, zoo de openbare overheid tegen die vuiligheden geene afdoende maatregelen neemt, onze bevolking weldra zoo slecht en bedorven zal zijn als de goddeloze laag gevallen schrijvers zelven, die zich de taak schijnen opgelegd te hebben hun land te onteeren.
  Het kwaad is grooter dan men wel denkt en het is dringend noodig dat de wetgeving in den aanstaanden zittijd, eene wet stemme, die eens en voor altijd aan den invoer der vuiligheid een einde stelle.
  Waarom zouden bij voorbeeld, onze Antwerpse volksvertegenwoordigers het initiatief van een wetsontwerp in dien zin niet nemen? ‘t Zou een nieuwe perel aan de reeds zoo dicht met edelgesteenten bezette kroon van het Huis van Antwerpen zijn.’

  De Sociale Kwestie.

  Het socialism: zoo heet het stelsel dat het geweld en de onderwerping van al het bestaande als de doelmatigste middelen doet doorgaan om tot die oplossing te geraken.

  GvA vindt in haar huidige uitgave en het programma dat het ‘Volksdagblad Gazet van Antwerpen’ in 1891 publiceerde, haar kinderen er niet meer in terug.

 2. Nooit of te nimmer zal ik mij aanpssen aan die perverse barbaarse smeerlapperij, integendeel, ik zal het bestrijden met ale middelen want ik bescherm onze vrouwen en kinderen.

 3. Kreeg van Sam van Rooy een bericht toegestuurd met: ze verjaart. Daarboven een foto van Ze en Hij.
  Degenen die haar (hem) gelukwensen stuurden hebben zich aangepast.
  Yama – happy b-day
  Asktail -proficiat beiden! Mooie dame btw.
  Ezekjlei Abaddon -ne gelukkige gewenst.
  Reza Mehrasa: na het intikken van de vertaling van de in het Perzisch geschreven zin – Proficiat met je verjaardag.

  • Twee keer moeten lezen; nu snappen we je boodschap. Lang niet iedereen.

   • @ redactie,

    ik ging ervan uit dat alle leden van het VB met een e-mail adres, de twitters ontvangen van FDW, Annemans, Van Grieken, Sam Van Rooy enz. Of je er nu al dan niet naar gevraagd hebt, je krijgt ze op je e-mail.
    Zo ook de foto van Sam met zijn Iraanse vriendin, waar dus bijstond: ze verjaart.
    In die veronderstelling dacht ik dat de lezers de foto gezien hadden en hen was opgevallen dat de hoger vermelde namen aan Iraniërs toebehoren. Dat neem ik tenminste aan. Vandaar mijn reactie: ze hebben zich aangepast.
    Maar het blijft vreemd overkomen, die in meerderheid niet Vlaamse namen die gelukwensen sturen aan Sam en ‘ze’.

    Nu nog afwachten of ze ook wensen sturen als FDW, Tom V.G, G.A, J.P, Barbara P. en anderen van het VB verjaren.

 4. JONGEREN ???is dat een ras ,vraag ik me soms af !!

  Het café in de Corbiestraat in Mol is verzegeld. Zaterdagavond organiseerde de uitbater, die enkele weken geleden de zaak overnam, een halloweenfuif. Een minderjarig meisje uit Rijkevorsel werd rond 1u ’s nachts lastiggevallen door enkele jongeren. Johnny Hensen kwam tussenbeide, maar kreeg twee messteken: één in zijn buik en één in zijn hartstreek.

  • En wat ‘mochten’ we vernemen in het nieuws? De leeftijd van de dader en het slachtoffer. Verder niets, behalve de gebruikelijke ‘men tast in het duister’…

Reacties zijn gesloten.