5 gedachten over “Wij blijven op post

 1. Allee ABVV … ge gaat het toch niet opgeven , staak aub mee . Het is van groot belang , ge moet het doen voor het redden van den arbeider zijne boterham ! In ieder geval moest ik een groot industrieel zijn in bv kolknoppekes , ik zou er nog niet aan denken , mijn productie in Belgie te vestigen. Liever naar de lage loon landen , daar zijn de arbeiders met een klein preeke direct content.
  Geen vakbond , geen Rudy De Leeuw die zijn zakken vult , op den bult van zijn volgzaam en dom vee.
  Guido Gezellige

 2. En wat ga je doen als de “democraten” de toegangsweg naar de weelderige redactielokalen blokkeren met een brandstapel van paletten, autobanden en grof huisvuil? Misschien zit er bij de “democraten” ook wel een wonderkind dat in staat is de verbindingskastjes van de telecomoperatoren te saboteren. Daarvoor hoef je geen hooggeschoolde hacker te zijn. Kennis van het gebruik van een voorhamer en enige kracht gehaald uit voldoende geestrijk vocht volstaat. Niettemin hoop ik dat ik in dit geval uw gesmaakte berichten per postduif zullen verspreid worden. Alle “demo(n)craten” ten spijt.

  Ward

  • Postduiven…mogen die nog vliegen? Kunnen die niet ook de vogelgriep verspreiden?

 3. Migranten op de barricades: 19 december is ‘stayaway-day’
  Theo Francken (N-VA), huidig staatssecretaris voor Asiel en Migratie, zal er niet meteen bij stilgestaan hebben toen hij zich in 2011 op Facebook vragen stelde bij de economische meerwaarde van Congolese, Marokkaanse en Algerijnse migranten in vergelijking met de Indiase en de joodse diaspora. Die uitspraken blijken hem nu te achtervolgen.
  De Congolese gemeenschap pikt de uitspraken van Francken niet en roept migranten in ons land op om één dag te staken, op de ‘stayaway-day’. Zo willen ze hun economische meerwaarde tonen aan Theo Francken. De ‘stayaway-day’ zou doorgaan op vrijdag 19 december.
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20141030_01350871
  Tja, voor sommige ‘sectoren’ kan dit problemen geven.

  • Wat een geluk dat er niemand van onze redactie ‘staatssecretaris voor migratie’ geworden is! Verklaar je niet nader, Wes, betreffende de ‘sectoren’ die het land gaan lamleggen als de economische meerwaardisten thuis bij moeder de vrouw blijven op 19 december! We herhalen: NIET!

Reacties zijn gesloten.