Werkaanbieding

Werkaanbieding: dyslectici gevraagd door Britse geheime dienst

De Britse geheime dienst GCHQ zoekt dyslectische medewerkers, omdat deze beter zouden zijn in het ontcijferen van codes en het analyseren van complexe problemen.
Een woordvoerder van GCHQ bevestigde gisteren tegenover de Britse krant dat een aantal van de meest getalenteerde medewerkers moeite heeft met lezen, schrijven en het interpreteren van woorden.

Cracking: GCHQ, whose headquarters are pictured, revealed that many of their codebreakers can crack problems because they are dyslexic

De riante kantoren van GCHQ wachten op u

Zoals bekend, is het een eigenschap die voornamelijk doorgegeven wordt van vader op zoon.

Een job op maat voor jongeren, die in het land b toch zo weinig kansen krijgen.  Haast jullie, zou ik zo zeggen, neem snel de telefoon, want jullie voldoen ruimschoots aan de eisen.  Het is bekend dat jullie vaardigheden niet echt op het gebied van lezen en schrijven te vinden zijn.  En het interpreteren van woorden, zoals wetten, verbodsbepalingen, voorschriften e.d. ligt inderdaad ook moeilijk.  Daarentegen voldoen jullie absoluut aan de eisen, want versleutelde beveiligingscodes kraken, daar hebben jullie naar verluidt geen moeite mee.  Alvast succes gewenst!

Floriaan Terbeke

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2362793/Dyslexia-Britains-secret-weapon-spy-war-Top-codebreakers-crack-complex-problems-suffer-condition.html