Wensdroom?

Programmamakers VRT: ‘Kwaliteit zakt en VRT zal kapotgaan’De programmamakers van de VRT trekken dinsdag aan de alarmbel in een massaal gedeelde Facebookpost. ‘De nieuwste besparingen die de Vlaamse regering ons oplegt, zullen de kwaliteit drastisch naar beneden halen en de VRT uiteindelijk kapotmaken. Dat is geen stoere praat, dat is de realiteit en dat zijn de cijfers zoals wij die nu rondom ons zien’, stellen ze.  Meer weten?…

O.a. dit kunnen we (best) missen…

 

6 gedachten over “Wensdroom?

  1. “””De zenders zijn uw gevaar””” , weg ermee ! Geef ons liever afleveringen van den dikke en den dunne dan kunnen we nog eens lachen , wie weet zelfs onze verrijkers ook . Of blaas gerust uw toren op zoals de foto laat zien !

  2. BRT….kwaliteit…, dat gaat niet samen want die klotenzender is gewoon een links propagandazendertje dat voor mij gisteren al gesloten had moeten worden.
    Ik verknoei er geen tijd aan jammer dat ik er nog aan mee betaal ‘tegen mijn vrije wil’.
    Sluit dat gedrocht en de linkse ratten weten niet meer waar te kruipen om hun linkse bullshit verkocht te krijgen.
    Wie slim is leest dagelijks zijn blogs die “objectief” nieuws geven en weet wat er gebeurd en weet wat ons te wachten staat “”als wij niet gaan ingrijpen in het misdadig wanbeleid”” en dan voornamelijk in dat EU misdadig Europa vernietigend wanbeleid.

  3. Wat krijgen we nu? Gerard Joling, werkzaam voor de VTM, zou niet links zijn, aan zijn praat over ‘asielzoekers’ te horen (hln)! En dat voor een artiest! Wordt hij nu vervangen wegens ‘gezondheidsredenen’?

  4. Telkens als ik dat youtuube zie , van die madam die staat te wachten tot je klikt, voel ik schaamte . Dat is pure “droom” porno ….

Reacties zijn gesloten.