We hebben het begrepen…

…Of niet?  Mag men iemand niet graag zien? Of het tonen?U vindt op het internet duizenden of meer betuigingen van de liefde aan Allah.  Er is gewoon geen plaats voor méér. Allah steunt je bij belangrijke beslissiingen.  Allah troost je als je verdriet hebt.  Allah staat aan je ziekbed.  Allah bereidt je lievelingsgerechten.  Allah geeft je kinderen.  Allah volgt je waarheen je ook gaat.  Allah omarmt je bij tegenslag.  Allah viert samen met je feest.  Allah gaat met je dansen, zingen, verheugt zich over kleine en grote verwezenlijkingen, weent samen met je aan het graf van je ouders…  Wie kan met hem concurreren?

Oja, ergens klopt hun hartje wel wat vlugger voor een boeketje, zie eens hoe lief ze zijn.

een bloemetje voor haar

Wes Hardin

6 gedachten over “We hebben het begrepen…

  1. Niemand kan de liefde die de Islam predikt in de ganse wereld ontkennen De feiten bewijzen het (sic)

  2. Weer een westerse gewoonte die wordt aangevallen door baardachtige wezens die hoe langer hoe meer invloed krijgen op onze cultuur, maar dat wisten we reeds . Het begon allemaal met hier en daar een Islam gastarbeider. De tijden veranderen vlug , maar dan in de negatieve zin , dank zij groen, rood , dergelijke correcten en hun kiezers . Allah begint ons leven te domineren , nu beginnen ze te knabbelen aan de “liefde” de laatste struikelblok , de weg ligt open , haat en verachting voor al wat niet (H) Allah is. Het zou een mooi initiatief zijn voor en van onze “broeders” als zij een reisagentschap zouden organiseren met als bestemming ” Het paradijs van Allah ” All In ” eenrichtingticket uiteraard , want wie wil er nu terugkeren uit een paradijs., terug naar die ongelovigen ? die enkel bruikbaar zijn voor het geven van een leefloon en te profiteren van hun technische snufjes die de middeleeuwen ver overstijgen . Ze kunnen bv met een I-phone filmpjes maken van voetbal met afgesneden hoofden , wurging van een onschuldige vrouw , stenigingen enz , om na die gruwelen verder te kunnen genieten in de huiselijke kring met een kopje muntthe . Allah is groot , maar een I-phone en TV moet zowat het enige zijn dat niet in hun Koran staat beschreven. Liefde wordt in de vuilbak gesmeten zoals de tekening laat zien . Vrouwen vragen om onderdrukt te worden en wensen geen liefde zoals de foto laat zien. Het zijn legbatterijen geworden , heer en meester-speeltjes zonder zelf te genieten , want hun clitoris ligt samen met het valentijnhartje in de vuilbak. “”Sorry Muslims Go Home I am from the West”” off “Bol het Af”. Wat ons hoopvol rest , is rustig afwachten tot in het Staatsblad verschijnt …De oprichting van een reisagentschap met als enige bestemming Het Paradijs Van Allah . Wat voor ons zou betekenen de terugkeer naar de beschaving !

    • Rene,
      Volgende stap van de lalah fanaten, het verbieden van de pil, condooms en viagra, dit wat betreft het liefdesspel. Wat er nog meer zal worden afgeschaft Pasen. De klokken en de paashaas zijn de volgende die onder vuur van de lalah fanaten komen te liggen.

  3. Bij ons is het (bijna) alle dagen Valentijn, en vandaag steken we een tandje bij, doen we er een schepje boven op, zijn we extra lief voor elkaar. Niet 1, geen 100, geen miljoen, geen 100 miljoen moslims die daar iets aan veranderen.

  4. Ik vraag me af of heel dat moslim-wereldje nog liefde en respect kan ervaren, voor de natuur , de muziek , de mens (die naam waardig) , de kunst , hun moeder , vader , hun geliefde , die hun kinderen schenkt en alles wat ons aards kortstondig bestaan aangenaam maakt . Dit alles echter, vereist een open geest ! een interesse voor alles wat een mens en de natuur te bieden heeft . Behalve hun Allah en zijn profeet hebben ze blijkbaar geen enkel doel , behalve hun idioterie , opdringen aan diegene die wel liefde en respect aanvoelen . Het lukt echter niet zo goed ! Ze beginnen veel tegenstand te krijgen , rechtse partijen zijn niet langer een strohalm waar we ons aan vastklampen om te redden wat er nog te redden valt . Zelfs de slogan aanpassen of opkrassen is niet meer van toepassing. Dat ze zich terug aanpassen in hun thuislanden waar ze dagelijks worden geconfronteerd met de vrede van Allah en zijn goedentierendheid. Terug naar jullie beloofde land van zand ezels en schapen waar er in de verste verte geen ongelovige te bespeuren valt . Geen gelegenheid tot vermaak , wat tenslotte Haram is . Moskeeen in overvloed ge kunt er bidden a volonte ! Zonder in de problemen te geraken zoals in het westen , kun je uw vrouw aframmelen , als zij niet voldoet aan uw eisen ! iedereen zal begrip tonen. Geen varkenvlees , geen dameskappers, geen brouwerijen , geen verwerpelijke homo’s enz enz . Geniet van jullie openbare executie’s , geniet van het lijden van de meest zwakken . Meisjes die het uitschreeuwn van de pijn terwijl ze met een mes in hun geslachtsorgaan liggen te kloten is blijkbaar voor jullie een aangename ervaring want het zou de wil van Allah zijn . Wat doen jullie hier nog ? Wat doen jullie in al die beschaafde landen . Bol het af , samen met uw Allah en zijn profeet want we kunnen er geen fluit mee aanvangen. De keuze in de Goden suppermarkt is groot , als wij er ene nodig hebben zullen we zelf wel ene kiezen !

  5. liefde is het kind van vrijheid ,nooit van dominantie Leg dat maar eens uit aan moslims het is niet het geloof dat bergen verzet maar de liefde

Reacties zijn gesloten.