We gaan op reis…

STOP1 Indianen… een beetje rondtrekken in de EU… nog onbeslist waar we ons neerlaten… eerst de aanbiedingen vergelijken… en we nemen slechts het allernoodzakelijkste mee, zoals…

Dank aan Ropie voor de tip.

 

5 gedachten over “We gaan op reis…

  1. De media doen niet meer aan verslaggeving, maar voeren campagne, door migranten steevast ‘vluchtelingen’ te noemen, te verzwijgen dat het vrijwel allemaal moslims zijn en niet eens uit Syrie komen, door uit de duizenden steeds de kinderen op de voorgrond te halen, door zich nooit af te vragen waarom er alleen kleine kinderen, en geen tieners tussenlopen (niet emotioneel genoeg?), door ons alleszeggende beelden te onthouden, zoals deze van de veroveringstocht door Europa:

    http://www.pi-news.net/2015/09/frauke-petry-wenn-das-keine-steilvorlagen-sind-was-dann/

  2. De kim is bewolkt, langs alle zijden.
    In 2009 publiceerde rabbi Yitzak Shapiro zijn book ‘The King’s Torah’ met richtlijnen hoe niet-joden te doden. Normaal zou je kunnen verwachten dat een dergelijk boek verboden zou worden voor ‘het opruien van het volk’. Nee, Shapiro heeft er een vervolg op gebreid, meer mogelijkheden gezocht om aan zijn wensen tegemoet te komen. De in 2014 verschenen uitgave: The King’s Teaching’ heet zijn nieuwe boek en het is ‘the complete guide to killing gentiles.’
    De man werd niet zot verklaard, niet opgesloten in een psychiatrische instelling maar aangemoedigd vanuit rechtse hoek in Israël.
    Als ze het nu al vanuit twee kanten op ons leven voorzien hebben kunnen we toch maar best afreizen naar Groenland, of de wens van Wilfried Martens vervullen: geef ons wapens.

Reacties zijn gesloten.