Wanhopig op bedeltocht

Wanhopig op zoek naar grotere borsten.

Christina Andrews uit Pensacola, Florida, is ongelukkig.  Ze wil een grotere cupmaat.  En ze kan een operatie om haar borsten te vergroten niet betalen.
Daarom staat ze op straat aan een druk kruispunt te bedelen met een plakkaat, waarop in koeienletters te lezen staat waarvoor ze de dollars nodig heeft.  Ze wil grotere borsten.  Verder heeft ze geen problemen: ze heeft een dak boven het hoofd, ze is niet ziek.  Ze mankeert niets om niet gelukkig te zijn, behalve dikkere, vollere, opvallendere borsten.

Zouden er ook borstimplantaten verkocht worden waar hersencellen in verpakt zitten?

3 gedachten over “Wanhopig op bedeltocht

 1. Ik heb het altijd geweten dat Amerikanen niet-van-de-slimsten zijn…
  En ziedààr het bewijs: die meid, bedelend op straat om dollars in te zamelen voor een “borstveergroting”….en dàt terwijl de Russen (op het “platteland”) al honderden jaren hun meisjes aanraden op zonnebloempitten te kauwen.
  Zie maar eens op de kaart in bijgevoegde titel van een site : Héél het Europees ex-USSR + Siberië staan aangeduid als vrouwen-met-de-grote-borsten:

  http://www.boredpanda.com/europe-maps-drunkest-
  Of
  http://www.boredpanda.com/they-didnt-teach-that
  Maar… een véél betere èn efficiënter methode heeft Fikken onlangs verklapt aan een (regelmatige) bezoekster die klaagde over haar a-cup, terwijl haar achterkasteel reeds de neiging vertoonde om het “palmpaard” jaloers te maken… REGELMATIG WRIJVEN MET WC-PAPIER
  Zij vroeg mij of dàt inderdaad zou helpen…. en toen zei Fikken: “kijk maar eens zijdelings in de spiegel: het helpt wel bij jouw kontje” 🙂

 2. Victor zei het al: Amerikanen zijn domme mensen. Dat kan je op TV dikwijls genoeg zien.–Wat moeders met hun kindjes aanvangen om toch de mooiste–de beste te zijn. Is buitengewoon ergerlijk. En daar zien bij ons de meeste mensen naar op. Zielig gewoon ! !

 3. Onozel wicht ! Ze kan dat goedkoop oplossen met twee vergrootglazen ! Ik heb dat ook gedaan om mijne …. wat groter te laten schijnen …. en …met success !

Reacties zijn gesloten.