Waarschuwing van een Syriër

Een Syriër waarschuwt Europa voor de ‘vluchtelingen’ uit zijn land.  Men haalt met hen de terreur in huis.  De vertaling naar het Duits werd nagekeken door een Arabisch sprekende christene uit Egypte.  In het kort: hij stelt dat de christenen en Alevieten in het land blijven om Al Nusra en ISIS te bestrijden.  De rest – het crapuul – komt naar de EU.

Kan er iemand de importsecretaris inlichten?  Hij zit met een popelend hartje te wachten op zijn beurt om een lading Syriërs uit Turkije met een Airbus te gaan halen.

 

4 gedachten over “Waarschuwing van een Syriër

  1. Hoe kan dat nu . Ik heb toch onlangs gelezen dat er helemaal geen aanwijzingen zijn dat terroristen zich mengen onder de “fluchtelingen” Dat is vermoedelijk een Syrier met rechtse sympathieen.

  2. Ik hoorde zojuist op het nieuws van radio Minerva dat een groot deel van de bevolking de regering verwijt dat zij niet voldoende aandacht heeft besteed aan de veiligheid van de luchthaven .Ik ben het daar volledig mee eens . Ze hadden zowat overal…. tenminste waarschuwingsborden kunnen plaatsen met een duidelijke tekst
    “”Streng verboden aanslagen te plegen”” Personen die toch die drang hebben en er niet kunnen aan weerstaan gelieve U te laten begeleiden naar de veilige “opblaaskamers” waar ge niemand kunt kwetsen en Allah met uw zelfopoffering kunt eren als martelaar……… Dat is natuurlijk flauwe kul maar als ge dieven , moordenaars en krapuul in huis neem , moet ge niet schrikken als het T’een en T’ander misloopt . Ze weten echter niet van ophouden , volgen , volgen maar , zoals op de Sinksenfoor , naar binnen voor het beleven van een atraktie die veel succes kent , behalve voor ons . Zelfs de goede raad van tante Kaat wordt opgezogen met een stofzuiger van 2000 watt

    • Ge zijt niet mee, René, een stofzuiger van 2000 watt werd door de EU verboden.

  3. Al het geschrijf over het terrorisme en de daaraan verbonden sectoren van de brave en de stoute moslim, die automatisch geen moslim meer is, want stout kan je niet zijn in de islam, dus al dat geschrijf wordt voor onbepaalde tijd opgeborgen. De media hebben nu de Panama papers. Wanneer er terug over brave en stoute moslims geschreven zal worden, hebben de stoute in de hand.

Reacties zijn gesloten.