6 gedachten over “Waarom zwijgt Justitie?

  • Groen zal het zeker zijn, of het groen van de islam of gewoon Groen.
   Veel verschil tussen die twee soorten groen is er toch al niet.

 1. Misschien kan men het CGKR uit de tent lokken door te stellen dat de dader een linkse jongere is (gekleurd?), niet gediscrimineerd gezien zijn staatsgevaarlijke activiteit, maar die meerdere malen per maand, geblinddoekt op straat verschijnt als agressieve relschopper om de vrije meningsuiting te ondermijnen. Bij nader inzicht zou het zelfs om een indirecte medewerker van dit centrum kunnen gaan.

 2. Het probleem zal vooral zijn in wiens opdracht de dader handelde. Zelfs als het een “nieuwe belg” was blijft de opdrachtgever de belangrijkste dader van deze sabotage.
  In dit laatste geval stelt zich dan de vraag : Cui bono??, en wie werd er door benadeeld??
  Het feit dat er een dergelijke oorverdovende stilte heerst, en zonder dat er lekken zijn bij de politie en het gerecht, en nog minder bij de regime-pers, geeft al een aanwijzing dat de opdrachtgevers in Brussel en /of in Parijs moeten gezocht worden. Moest de dader in verband kunnen gebracht worden met het Vlaams Belang, had men al moord en brand geschreeuwd nog voor de sabotage gepleegd was!!
  Nu heerst er een doodse stilte, bij alle democratische partijen. Alleen Groen heeft een vraag gesteld aan de Min. van Justitie, vermoedelijk om hun ecologische maagdelijkheid te redden.
  Een tip : men kan zich desgevallend eens inlichten bij de “Action Commune” !!!
  Misschien weten ze daar iets te vertellen!!

  • Lovenaar, nieuwe Belgen zijn kinderen van Vlamingen en Walen en nooit van marocs of turken enz. Dat zijn allochtonen.

 3. De vermoedelijke dader zou inderdaad een Mohamed kunnen zijn . Hij was al voor die aanslag verdacht omdat hij steeds een bidmatje meesleurde . Ik zou me ook niet veilig voelen indien ik op de operatietafel een dokter zie binnenkomen met een bidmatje

Reacties zijn gesloten.