Waar het écht om gaat

534cijfeedfslifhglsdjfg.jpg

EU – Oekraïne. Associatieverdrag, handelsverdrag.   U weet wel, dat verdrag waar wij, bewoners van het land b, niets over te zeggen hebben.  De Nederlanders wel: die houden een referendum.  Waar naar alle waarschijnlijkheid sowieso geen rekening mee zal gehouden worden.

Men kan zich afvragen wie er beter van wordt.  De Nederlandse handel alleszins niet, blijkt uit bovenstaande cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.  waarom een associatieverdrag met militaire en politieke integratie voor een land waarmee minimaal handel mee gedreven wordt, wetende dat het handelsgedeelte van het associatieverdrag ook na 6 april gewoon van kracht zal blijven? Want het nep argument ‘handelsverdrag‘ is al te doorzichtig.  Als de EU er zijn klauwen in gezet heeft, dan gaat het niet slechts over iets vrijblijvend als de mogelijke in- of uitvoer van handelswaar. Op 6 april beslist de kiezer over politieke en militaire uitbreiding van de EU in Oekraïne.

De statistieken over de import / export van het land b en Oekraïne hebben we niet kunnen achterhalen.  We zullen het eens aan Vrhfstdt vragen.

FVE

1 gedachte op “Waar het écht om gaat

  1. Aan wie gaan jullie het vragen? Aan verrotstal? Dat is de allerlaatste waar ik iets zou aan vragen…..

Reacties zijn gesloten.