VVPN heeft nieuwe woordvoerder

VRT-hoofdredacteur Bjorn Soenens wordt nieuwe woordvoerder narcistenvereniging

BRUSSEL – Bjorn Soenens, de hoofdredacteur van het VRT-Journaal, volgt Dimitri Bontinck op als woordvoerder van de Vlaamse Vereniging voor Pathologische Narcisten (VVPN). Soenens haalde het nipt van Bontinck, die kandidaat was om zichzelf op te volgen.

De functie is fel bevochten, aangezien alle leden van de narcistenvereniging ook kandidaat zijn om er woordvoerder van te worden. “Het was een echte dikkenek-aan-dikkenekrace”, grapt een ingewijde die we het plezier niet gunnen met naam en toenaam te noemen. “Dimitri Bontinck heeft de afgelopen maanden erg zijn best gedaan om zichzelf in de schijnwerpers te werken, maar Bjorn heeft een veel standvastiger parcours gereden. Zo moet het VRT-Journaal, sinds hij er werd aangesteld als hoofdredacteur, zijn naam en functie in de closing credits vermelden. Elke dag, in drie journaals. Dat is vorige hoofdredacteuren, zoals Siegfried Bracke – ook een actief lid van onze vereniging, trouwens – nooit gelukt. Ook is het ongezien dat een hoofdredacteur zelf in het Journaal opduikt als expert. Deontologie ondergeschikt maken aan je eigen autopromotie, dat onderscheidt latente van fervente narcisten in mijn opinie.”        Lees verder…

6 gedachten over “VVPN heeft nieuwe woordvoerder

  1. Die vader van twee die besloten had om als vrouw door het leven te gaan, gisteren in Via Annemie, kwam daar ook voor in aanmerking. Zelfs zijn dochters van 10 noemden hem al een narcist. Alleen al zijn nieuwe naam sprak boekdelen: Chrisst’ll, maar dan met een duitse dubble s geschreven, ze staat niet eens op mijn toetsenbord. En een levensgroot naakt van hem voor hun neus aan de ontbijttafel, kompleet met borsten en (nog) een penis. Smakelijk. Gewoon een homo vlg mij, zoals Conchita Wurst.

    • Weiβ = zet je tekst in Word – voor symbolen (β in dit geval): ga naar Insert, kies voor Symbol, op een drop downmenu krijg je verschillende symbolen, dubbelklik het gewenste symbool. Het gewenste symbool zet zich achter de laatst getypte letter.
      Kopieer de tekst en breng die over naar de ‘Reactie’

      • Een ander trucje is een Duitse tekst waarin een eszet zit copiëren en plakken in je eigen tekst, aan je eigen laatste woord vastplakken, de rest verwijderen en krijgt automatisch de eszet in je eigen letter geplaatst.

Reacties zijn gesloten.