Vraagt Vrhfstdt Britse nationaliteit aan?

Verhofstadt I have dreamVrhfstdt pleit ervoor de ‘referenda de wacht aan te zeggen’.  Hoe durven ze, referenda te houden, de wil van de bevolking te raadplegen, terwijl de EUSSR het boeltje draaiende houdt?

Ondankbare bevolking.  Als zelfs de moord of Jo Cox niet heeft kunnen overtuigen.  Referenda organiseren én respecteren, dat moet gewoon stoppen.  Met een verlichte macht als de EU is de wil van de bevolking, zijn nationale parlementen niet langer relevant.

“Er moet sterk opgetreden worden.  Anders hebben we straks referenda in alle uithoeken van Europa.”

Want… “de wereld van morgen is een wereld van wereldrijken, niet van kleine naties”.  Heeft hij al gesolliciteerd om het EU-wereldrijk te leiden?

Nieuw leiderschap nodig

 

4 gedachten over “Vraagt Vrhfstdt Britse nationaliteit aan?

 1. Dat is nou net een van de voornaamste problemen met de Europese leiders:
  quote: “Er moet sterk opgetreden worden. Anders hebben we straks referenda in alle uithoeken van Europa.”

  De eurotechneuten en de gebuisde of versleten politici aller landen die Europa eens gingen “besturen” nemen het niet dat de burger zich uitspreekt over: – wat ze gedaan hebben, en – wat ze nog zullen doen, – in onze naam natuurlijk….
  De enorme kloof tussen dat soort beterweters die daar de meerderheid vormen (vhfstdt, Thyssen, Belet, en andere lesgevers en en Gutmenschfilosofen en politicologen…) en de echte burger van Europa is nu wel flagrant duidelijk geworden.

  Ik pleit voor een vermenigvuldiging van referenda in Alle landen van de EU, teneinde nu toch eens de EU politici te leren luisteren naar Jan met de Pet. In België is een referendum zelfs onwettig, hoe kan die regel nog standhouden?

  Even terugkijken, en tegelijk vooruitblikken: het Europa van Merkel en konsoorten heeft er gelegen: die kotmadam mag nu wel opstappen, maar dank zij haar opengrenzenbeleid heeft zij het perfect argument ex absurdo geleverd van haar fenomenale inschattingsfout: de grenzen wagenwijd open te zetten voor gespuis van waar dan ook, dat hier niets anders zoekt dan mee aan tafel van de sociale zekerheid te zitten, zal uiteindelijk de druppel blijken om de EU-emmer te doen overlopen..;

  En dat vormt nu al een eerste serieus probleem: die honderdduizenden goudzoekertjes zullen nu hun Engelse plannen definitief kunnen vergeten, en raad eens waar die zich zullen nestelen? Want terugkeren nee hoor.

  Het EU-sprookje zakt als een pudding in elkaar. Het ene land na het ander zal de exit zoeken. De Comical Ali toverformule zal ontploffen in hun gezicht.
  We zullen zeer interessante tijden beleven, nu zullen we -en vooral de profiteurs- in de zuren appel wel moeten bijten, maar het democratisch licht in de tunnel is in zicht.

  Quousque

 2. Vrhfstdt of Verafstoot heeft slechts één droom: tot de wereldrijken behoren. En hiervoor de kleine ondankbare man te laten opdraaien. Al de rest is prietpraat zoals zijn “burgermanifesten” weleer. Eigen zak eerst!

 3. oh, Verhofstatd, Vrhfstdt pleit ervoor de ‘referenda de wacht aan te zeggen’. Hoe durven ze, referenda te houden, de wil van de bevolking te raadplegen, terwijl de EUSSR het boeltje draaiende houdt?
  in Kiev stond u met die andere loenatic v Baalen te oreren dat men, (de Oekrainse regering) naar de wil van het volk moest luisteren, hoe zit dat eigenlijk, of alleen als het in uw Brusselse straatje te pas komt.

 4. Hahaja! Een wereldrijk waarin Verafstoot 350.000€ staatssubsidie krijgt om zijn Gents herenhuis te renoveren.

Reacties zijn gesloten.