Voor hoe onnozel houdt hij ons?

Een belasting invoeren onder het mom van ‘belastingverlaging’… Je moet maar durven.

Ben Weyts wil de Vlaming niet alleen pluimen maar bovendien ook uitbenen.  Of wat dacht u van zijn voorstel?

Een kilometerheffing voor personenwagens is een idee dat minister Ben Weyts wel ‘genegen’ ligt. “Want dat kan leiden tot een belastingverlaging voor de Vlaming”, staaft Weyts.
“Het is in elk geval een totaal nieuw idee dat nergens in het buitenland al toegepast wordt”, aldus Weyts.

Voorwaar iets om trots op te zijn!   Weyts wil kilometerheffing voor Vlaanderen.

3 gedachten over “Voor hoe onnozel houdt hij ons?

 1. De N-VA heeft al voor de verkiezingen afstand genomen van haar Vlaams-nationale “wortels””. De Vlamingen hebben een partij gekregen, die radicaal alles verloochent wat in haar verkiezingsprogramma staat.

  Ze zijn het die ons de weg versperren naar onafhankelijkheid of een samengaan met Nederland. Hun belangrijkste “item”” : geen bijkomende belastingen, wordt grof genegeerd. Minister Weyts wil als enig land in Europa voor iedere gereden kilometer laten betalen. Schaf dus allen een rollator of een bakfiets aan! Terug naar de negentiende eeuw, zeker met hun ultra-liberale mentaliteit.

  We moeten in het verzet gaan, want als de Vlamingen die km-heffing aanvaarden, dan zijn ze geen schop onder hun kont waard!

  Duizenden Vlamingen hebben middels de Vlaamse Beweging gestreden voor de afschaffing van de bestuurlijke tirannie. En nu zitten we met dergelijke misdadigers, die zelfs de Leeuwenvlag op hun congressen verbieden.

  Dus daarom deze oproep voor zelfrespect aan de Vlamingen! Geen km- en andere heffingen!

  Jos Wouters

Reacties zijn gesloten.