3 gedachten over “Viruswaarschuwing

 1. Zoals ik reeds eerder schreef in voorgaande reacties . Ik kon mij geen beter naam bedenken voor het virus dat tot op heden , veel meer onschuldige slachtoffers heeft geeist dan Ebola . Het “” Isbola””” is dan wel geen virus maar te vergelijken met een kankergezwel ! Het wordt niet afgestoten door het “correcte” lichaam , maar eerder beschermd en zelfs geholpen om zich te verspreiden . Alhoewel duidelijk herkenbaar in woord , daad en kleding wordt weinig of niets gedaan om dat kwaad uit onze maatschappij te verwijderen . Enkelingen die wel de moed hebben om , te redden wat er nog te redden valt , worden enerzijds , door de correcten verketterd , belachelijk gemaakt , opgezet tegen hun eigen mensen , veroordeeld , vervolgd . Anderzijds krijgen ze uit het kwaadaardige gezwellen kamp , doodsbedreigingen zodat er sommigen , de klok rond, moeten beschermd worden . De helden van nu zitten tussen aambeeld en hamer met als steun , een minderheid , de zogezegde racisten . Ik heb echter het gevoel dat die minderheid aan het groeien is . Niet iedereen is vlug van begrip , je kunt ze dat feitelijk niet kwalijk nemen , het heeft te maken met “hersenbedeling”

   • Hadden Jullie misschien éérst gedacht aan “hersenenSCHOOIEN” bij het lezen van die “hersenenBEDELING” 🙂 ?… missen is mensenlijk, waarde Redactie.
    ————————————————
    Nogmaals een bewijs dat de “oude spelling” toch niet zooo slecht was, van toén schreef men duidelijk : bedeelen / beedelen … tegenwoordig kan men, in spreektaal, wél de klemtoon leggen op een deel van een woord, doch… niet meer in de geschreven taal 🙁

Reacties zijn gesloten.