Verwarde man-syndroom duikt nu ook op in Marokko

Afbeeldingsresultaat voor verwarde man cartoonNederlandse toeristen neergestoken bij moskee in Marokko
Drie Nederlandse toeristen zijn op 4 oktober met een mes gestoken en ernstig verwond toen ze de Hassan II moskee in Casablanca bezochten. Het gaat om een 57 jarige vrouw en haar volwassen zoon en dochter. Er verscheen opeens uit het niets een man die op de drie begon in te steken. Volgens lokale media gaat het om een ‘verwarde man’.

Three Dutch tourists seriously injured at Casablanca mosque stabbing

5 gedachten over “Verwarde man-syndroom duikt nu ook op in Marokko

  1. De corpulente Van Daele heeft zich al aangepast
    Verwarde man …een Alahu Akbar lafaard die het zijn plicht vindt om weerloze en niets vermoedende medemenschen zoveel mogelijk leed te berokkenen met het vooruitzicht op het pretpark van Allah

  2. Geachte redactie,
    Ieder gaat op reis naar waar hij/zij wil. Maar je moet al goed getikt zijn om je nog naar zandbaklanden te begeven. Mijn echtgenote en mij hebben ze daar nooit gezien, en ze zullen ons daar nooit zien. Bij het kopen van groenten fruit en andere levensmiddelen kijken wij altijd naar de afkomst van een product. Komt het uit een zandbakland dan blijft het gegarandeerd in de rekken liggen. Er zijn andere bestemmingen om naar toe te gaan, er zijn andere lekkere dingen van hier om te eten.

  3. Hij was verward, dus zeker geen islamiet volgens de pers, maar zijn alle islamieten niet verward?

  4. Ik zie maar een oplossing , een therapie voor al die “verwarde geesten” en ik ben vermoedelijk niet de enige niet . Een ticket naar het pretpark van Allah.

Reacties zijn gesloten.