Verslaafde beren high van kerosine

Rusland kent een nieuw verslavingsprobleem: junk-beren. In het verre oosten van Rusland loopt een groepje beren rond dat verslaafd is geraakt aan afgedankte vaten kerosine en benzine. Ze inhaleren het spul en gaan vervolgens uren liggen chillen. Dat schrijft Mirror.

De beren leven in Nationaal Park Kronotsky in Zuid-Kamchatka. Van de in totaal 700 beren die daar leven is een deel ernstig verslaafd. De Russiche onderzoeker Igor Shpilenok bracht zeven maanden door met de berengemeenschap en ontdekte typisch junkgedrag.

“Een deel van de beren stalkt helikopters, om de kerosine die ze lekken van de bodem te likken. In een ander geval leverde een helikopter een paar vaten benzine af voor mensen die in het Nationaal Park werken. Voordat de medewerkers de vaten in ontvangst konden nemen, waren ze al onderschept door één van de aanwezige beren”, zegt Shpilenok.

Kijk hier hoe de beren te werk gaan.

Bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2013/03/verslaafde-beren-high-van-kersosine

2 gedachten over “Verslaafde beren high van kerosine

  1. Ha ha ha, het is net alof dit artikel gaat over dat EU gedrocht in Brusselallahbath met dit verschil dat die het over belastingsgeld likken en pikken hebben.

  2. Zolang als dat die beren nog niet verslaafd zijn aan Vodka, is er niks aan de hand voor de Russen. :o)

Reacties zijn gesloten.