3 gedachten over “Verschillende maten en gewichten

 1. Dus, omdat de tegenstanders van Pegida agressiever uit den hoek komen verbiedt de burgemeester de betoging, wat een signaal!

  • Niet ongewoon: bij ons heet dat dan “omdat de veiligheid niet kan gegarandeerd worden” of “om de toestand niet te laten escaleren”.

 2. Hiddema…oud advocaat dus kampioen in nuances maken.
  Goed geluisterd (?) de man stelt voor dat Pegida misschien beter zonder varkenskop en recht tegenover een haatkazerne (dimmies heten dit moskee) demonstreert, de befaamde “middenweg”.
  Blijkbaar zijn er velen die denken dat FVD van Baudet en co een rechts nationalistische partij is die overigs (net als Geert Wilders) tegen de islam(ieten) is, NIET dus.
  FVD is hetzelfde als de NVA in Vlaanderen, de rechterzijde uithollen en versplinteren door valse kiesbeloftes en leugens te propageren, misschien zou er wat meer aandacht geschonken kunnen worden aan het discours van Baudet wanneer hij het over de islam(ieten) heeft, is wel iets anders als de onvermoeibare Geert Wilders laat horen.
  Bah ik koester geen illusies meer las ik zie dat in Vlaanderen de ratten van de NVA nog steeds de grootste blijven, die weerzinwekkende Francken Theo hoor raaskallen en de sluwe lepe De Wever Bart zijn stappen zet om het Vlaams Belang te neutraliseren.
  STUPIDE kiezers die de rode loper uitgerold hebben voor de NVA,, die denken dat een rat –>die groen prefereert om mee te besturen<– ineens DE partij zal omarmen, ik ben te oud om in sprookjes te geloven.

Reacties zijn gesloten.