9 gedachten over “Verrijkingswaanzin

 1. ‘Wij britten zouden meer moeten worden als de immigranten, en niet andersom’ (David Cameron)

  ‘De volgende premier mag gerust een moslim zijn’ (David Cameron)

 2. Intussen heb je door de verrijking en van Merkel geleerd dat de islam tot Duitsland behoort. Wat duidelijk niet meer tot Duitsland behoort is de Duitse taal, alleszins niet als enige landstaal. Vanavond leerde mij de ondervoorzitster van de CDU op ARD dat het programma wordt aangepast, vernieuwd, dat het vrouwvriendelijker wordt want het aantal vrouwen binnen de partij moet met 30% stijgen en dat nieuwkomers in de watten worden gelegd. Het nieuwe partijprogramma wordt uitgegeven in ‘mehrere Sprachen’ net zoals het werven voor de partij. De CDU zou niet willen dat het programma niet begrepen wordt vandaar de aanpassing in ‘mehrere Sprachen’.

  • 30% meer vrouwen betekent dat de CDU nog eens 25% linkser wordt; meertalig dat zal wel turks en arabisch zijn ipv engels want die taal haten ze.
   Het probleem met duitsers is dat ze in alles zo vreselijk overdrijven. En dan nog allemaal tegelijk waardoor ze wel klonen lijken. Weg met de EU, ik wil niet onder de leiding van dergelijk volk leven.

  • soms krijg ik de neiging om “Heil Hitler” te roepen met gestrekte arm. Ik weet het , het is totaal ongepast , het is zelfs misdadig ,zeker tegenover diegene die slachtoffer werden onder dat regime . Maar wat moeten we nu roepen , op wie moeten wij nu steunen wie of wat mogen wij nog geloven. Duitsland en heel Europa gaat zijn ondergang tegemoet in naam van de (zogezegde ) naastenliefde !

 3. Wat nu in Engeland gebeurt is volgens mij , op termijn erger dan de bombardementen op London indertijd . Het zal er niet op beteren , hun ogen zullen pas opengaan als de Lords en de “rijken” die beschermd door hun status en vermogen ook last gaan krijgen van de gekleurde import en die notabele Engelsen op hetzelfde niveau gaan behandelen als een schooier.

 4. Dit alles is geen verrassing. De islamisering van Engeland werd reeds beschreven door Chesterton in zijn boek :”The Flying Inn” (en dit in 1913!!!).
  We zien hier nu Cameron in de rol van Lord Ivywood.
  Een grondige analyse van het “fenomeen” vindt men in het volgende bruggetje
  http://www.crisismagazine.com/2014/chestertons-islamic-england
  Deze islamisering kan echter niet los gezien worden van de NWO, die er op gericht is onze westerse beschaving te vernietigen.
  Opmerkelijk hierbij is, dat het niet zo zeer de “slagkracht” is van de islam die voor deze vernietiging zal zorgen, maar wel de grote aantallen verraders en collaborateurs. Dit blijkt ook uit het boek van Chesterton. Het loopt hier dan ook vol met Lord Ivywood’s.
  Dit bevestigt nogmaals dat het in eerste plaats de verraders en collaborateurs zijn, die moeten worden aangepakt.
  René,
  Wat de lord’s en de rijken betreft zie ik echter geen probleem. Voor dit soort biedt de “islam” ongekende mogelijkheden. Het volstaat dat ze zich een “tapijt” aanschaffen. Kijk naar de “elites” in de islamitische landen.. Het is zoals met communisme. Zolang dat men behoort tot diegenen die het opleggen, stellen er zich geen problemen. Het is pas als men het moet ondergaan dat de ellende begint.
  Trouwens de “elites” in G.B. zijn zich reeds volop aan het integreren in het “islamitische gedachtegoed van Mohamed en volgen al zijn voorbeeld” wat pedofiele praktijken betreft. Er zijn er nu enkele die wat problemen hebben, enkelen zijn ook al “gestorven” maar met de islamisering zijn deze “problemen” direct opgelost.
  Het komt er dan ook op aan de “verborgen agenda’s” achter deze islamisering op tafel te gooien en de samenzweerders te ontmaskeren.
  Zoals reeds meermaals gezegd en geschreven, is het hier dat zich het probleem stelt!!!! Zolang dat men de waarheid niet : “wil, kan, mag en vooral niet durft zeggen” blijven we afstevenen op de ondergang.

Reacties zijn gesloten.