Verrassing: we staan aan de top!

Eurostat, de Europese Dienst voor Statistiek, bevestigt dat het land b tot de top behoort… bij het belasting innen!

Wie eraan twijfelt, kan het hier tot in de details nalezen.  In Europa hebben we zelfs de zilveren medaille ‘verdiend’ na de winnaar Denemarken.

FVE

9 gedachten over “Verrassing: we staan aan de top!

 1. Ja zolang de kraan der enkel-richting “solidariteit” geldtransferts naar Walonistan en Bruxellistan zoal open blijven, zullen we mogen afdokken. Zijn wij Vlamingen dan toch maoschisten ?

 2. Eindelijk staat ons dierbaar fatherland ook eens aan den top . We Mogen als BeLg fier zijn . Hopelijk komen we in aanmerking voor de Nobel prijs van de meest gulle en vrijwillige belastingbetalers. Tenslotte wij stemmen in het hokje telkens voor meer , meer en meer !

 3. Het “fiere belg-zijn” stond op een héél laag pitje toen Albert-de-schudder er de bui aan gaf èn zijn zoon op de troon plaatste, zodat de bende van Laken opgewaardeerd werd. (op vrijwel de lààtste nipper)… 🙁 .
  En de naïeve bevolking liep in de val van het sprookje: een nieuwe keunienk !
  Dié had eigenlijk véél geluk dat het in het begin van zijn regeerperiode juist de herdenkingen van WO l begonnen om het belg-zijn-gevoel wéér wat vuur in te boezemen. 🙁

  • Ben heden morgen reeds gaan tanken, ik heb mijn glas citroensap voor vandaag al binnen, en de dag is nog maar pas begonnen.

 4. En….dat gaan we toch niet zomaar accepteren?
  We weten toch waar de miljarden liggen om op te rapen..
  1. De monarchie gewoon opdoeken.
  2. 5 van de 6 regeringen opdoeken.
  3. 6 van de 7 parlementen opdoeken.
  4. 10 van de 10 provincies gewoon opdoeken.
  5. De BRT in de etalage zetten.
  6. Subsidie vreetclubjes zoals dat spionnencentrum gewoon opdoeken.
  7. Stoppen met vreemdelingen geld in handen te geven.
  8. Illegalen en criminelen allochtonen verwijderen van het grondgebied.
  9. Geen eurocent nog aan die EU tent besteden.
  10. Transfers droogleggen.
  11. Studenten uit het buitenland de volle pot doen betalen.
  12. Geen millitairen meer naar het buitenland.
  13. Geen mosselketen subsidiëren maar wel afbreken.
  Als punt 1 tot en met 13 effectief uitgevoerd worden staat de besparingsteller op ongeveer 20 miljard euro per jaar.
  Hallo rekenwonders in Brussel actie nemen NU.

 5. Straks is er geen sprake van een afschakelingsplan van elektriciteit maar van een afschakelingsplan van onszelf door de gigantische staatsschuld omdat enkele eikels in Brussel o zo graag 365 dagen per jaar sinterklaas spelen om ‘stemmetjes te vangen’.
  Met een heel simpele oplossing kan de staatsschuld van 105% in 5 jaar naar 76.5% gebracht worden zelfs in 8 jaar naar 60% en uit solidariteit nemen wij Vlamingen dat voor 100% op onze schouders. Wie doet ons dat na?
  Hoe? Heel simpel maar daar is 5 min. politieke moed voor nodig.
  We doeken de monarchie gewoon op want het heeft geen enkele toegevoegde waarde, we sluiten definitief 5 v/d 6 regeringen, 6 v/7 parlementen, 10 v/d 10 provincies, de BRT in de etalage, al die vreetclubjes zoals dat spionnencentrum doeken we op, alle allochtonen die illegaal zijn of een crimineel strafblad hebben krijgen 30 dagen om te vertrekken, alle allochtonen die geen toegevoegde waarde leveren valiezen pakken en vertrekken, scholieren van het buitenland betalen de volle pot en wagens van het buitenland betalen kilometerheffing.
  Probleem opgelost.

Reacties zijn gesloten.