Verplichte goedkeuring van wansmakelijk gedrag?

Afbeeldingsresultaat voor gay pride disgusting

De poco media hebben weer een Vlaams Belang mandataris in het vizier. Steve Herman uitte zich – terecht – geschokt over de walgelijk-uitgedoste deelnemers aan de stoet der decadentie, de zgn. Pride in Londen. En hij heeft gelijk. Wat initieel startte als een oproep voor gelijke rechten, een uiting van onze moderne verdraagzaamheid volgens het dogma, resp. het dictaat, alles-mag-alles-kan is ontaard in één grote wansmakelijke getuigenis tegen de beschaving.

Gerelateerde afbeelding

Ieder doet wat hij/zij/het wil met zijn/haar lichaam met toestemming van zijn/haar partner in de privé woning, loopt naakt rond met roze pluimen in eender welke denkbare opening, maar op straat, op het publieke domein, waar ook kinderen kunnen geconfronteerd worden met het summum van perverse decadentie, daar gedraag je je als een beschaafd iemand.

Steve Herman bestond het – naar onze mening héél voorzichtig – commentaar te geven op onderstaande foto: ‘Deze platvloerse parades zijn een kaakslag voor de deftige holebigemeenschap. Ik heb er niks op tegen dat ze zich vermaken in hun darkrooms, maar ik kan het niet goedkeuren dat het in het openbaar gebeurt.’

Opnieuw haalt Vlaams Belanger uit naar holebi’s: ‘Walgelijke toestanden die gestopt moeten worden’

De Standaard sprong er als een nijdige tarantula op en haalde alles uit de kast (!) om het Vlaams Belang in de catacomben der onverdraagzaamheid te klasseren.

Onze redactie is het met Steve Herman eens. We hebben herhaaldelijk in het verleden de schokkende uitingen van de zgn. “diversiteit” aangeklaagd. Is er nu echt een stoet door elke stad nodig om aan te tonen met wie en hoe je je wildste seksuele dromen beleeft? Gaat dat iemand iets aan? Wil iemand dat eigenlijk wel weten? Moet dat dan in kleding die slechts het uiterste minimum lichaam bekleedt? Volgend jaar een postzegel? Als je iemand homofoob wil maken, ga er dan mee naar een dergelijke Pride-stoet, stelt Lauren Southern:

Ook uit deze tegenovergestelde hoek kwam er steun, al is de kleding van deze dame ook niet onze keuze (… om andere redenen), maar daar schijnt niemand in onze poco media zich aan te ergeren:

P.S. Bijgevoegde foto’s bovenaan uit een Pride-stoet in N.Y. Zelfs kinderen worden meegesleurd in deze waanzin.