4 gedachten over “Troonwissel-nieuws

 1. Dat men méér de waalse haan ziet op de eedaflegginsfoto is niet Fluppe z’n schuld, maar wél van de media die deze foto’s gemaakt hebben… ze zijn (àl-dan-niet-opzettelijk ?) vanuit de verkeerde hoek genomen.
  De achtergrond is steeds dezelfde bij offiële gelegenheden: De keukienk staat (of zit) met zijn gezicht naar het volk gericht, en aldus staat de Vlaamse Leeuw RECHTS (boven) dan hem… daaronder dan het schild van de Duitstalige gemeenschap; de onzin-kraaiende haan staat dan LINKS…BOVEN op de Brusselse mesthoop met hun iris-symbool.
  Hadden de hoernalisten een paar meter méér opgeschoven, dan was de klauwende Leeuw in de kijker geweest.

  • Klopt. En het zou hoedanook niets veranderd hebben aan het feit dat we nog altijd met dat overbetaald operettengezelschap opgescheept zitten.

   • Ik heb een leuk schilderijtje in de stijl van Rembrandt, van Eyck, etc…
    Maar ik kan dit zélf niet plaatsen!
    Hoe gaat het in z’n werk?

    Vrg,

  • Eigenaardig, of misschien niet: maar ik heb dit ook meteen opgemerkt! Geen Vlaamse Leeuw was te zien! Hij hing wel aan de muur, maar dit was het enige dat ze niet durfden laten….
   Eigenaardig dat echte Vlamingen dit meteen opmerken, men moet zich niet afvragen hoe diep de haat zit bij de Vlamingen van zuiver bloed!

Reacties zijn gesloten.