Troonwissel-nieuws

omgekeerde kroonOnze Noorderburen hebben gisteren ook TV-gekeken

 

GIFje! Belgisch koningspaar kan niet zoenen

dieluikennenechtniettongtennissen.png

Amai zeg, blunder toch zeker? Wat een kopkluiffaal du jour. Het vers gebakken koningspaar van België probeerde het volk te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Nou, daar spatte de romantiek van af, mensen. Zit je dan, als Belgenland. Twee mafklappers met chronische muil-obstipatie als staatshoofdsymbooldinges. Wij hebben tenminste nog de traan van Maxima, de protocolhaat van Willy en het daadkrachtige ‘even wuiven’ van Bea. Maar dit? Dit is echt huigbowlen van het meest genante soort. Als dit het niveau van het huidige België is, kunnen we net zo goed Vlaanderen weer annexeren. Zoveel moeite zal dat niet kosten. Waarschijnlijk lukt het nog als we een leger samenstellen uit de huisvrouwenbond, UGGS-dragers en RTL4-kijkers. Wat een slappe bedoening daar. Zo publiekelijk afgaan met tongtennissen, als nieuwbakken koning, dat verdient een gif. Bij deze: AMAIGIF du JOUR! http://www.geenstijl.nl/

Dan maar zo:

5 gedachten over “Troonwissel-nieuws

 1. Het is ook nooit goed. Ik wordt kotsmisselijk van al dat schelden op alles en nog wat.
  Ik houd niet van al die adellijke bedoeningen. Maar schelden is je laten kennen als een onuitstaanbare verliezer.
  Kunnen wij de partij daarmee dienen ? ?

  • Schelden Mitta? De definitie van schelden is krenkende of lelijke woorden op heftige toon uitspreken.

  • Als een mening verkondigen schelden is, dan moeten we gewoon de boeken dichtdoen. Als wij een “onuitstaanbare verliezer” zijn, waarom lees jij ons dan nog? Als mistoestanden aan de kaak stellen gelijk staat aan schelden, dan weet ik niet wat u op onze blog komt zoeken. Uw gelijk zeker niet. En welke partij zouden wij kunnen dienen door te zwijgen? De vraag stellen is de vraag beantwoorden. Mevrouw, als wij zwijgen, dan is er iets serieus mis of werd onze doelstelling verwezenlijkt. Dan zijn we er niet meer of Vlaanderen is intussen een onafhankelijke staat binnen Europa, niet binnen de EU. Zwijgen, mevrouw, is de tegenstander gelijk geven en dat zijn we absoluut niet van plan. Als u dit als een scheldpartij beoordeelt, dan kan u zich hierbij uitgescholden beschouwen.

 2. Beste Nitta
  Je ongenoegen uiten over iets of iemand heeft niets met schelden te maken .
  Wij hebben een bepaalde mening die wij ongezouten laten horen of laten lezen en met succes. Angeltjes was een nummer “een” bij de blogs en nu onze Golfbrekers is goed bezig om dat succes te evenaren . Volgens mijn gevoel is jou politieke overtuiging niet de onze maar ik zou je aanraden toch ons blog te blijven volgen om toch iets van waarheid te vernemen , een kijkje achter de schermen van onze zogezegde beschaving. Trouwens die beschaving is over zijn hoogtepunt met al de katastrofale gevolgen voor onze kinderen en kleinkinderen. Ik ben zelfs voorstander voor minder beschaafde standpunten voor onze Belgische en Europese politiek want die zijn al een vloek op zichzelf en maken onze beschaving kapot . Schelden hoeft zelfs niet want dan zouden wij ons verlagen tot het niveau van een zogezegde beschaafde politieker zoals een De Gucht of een Tobback . Mestkevers en uitroeien dat was pas schelden

 3. …verleden nacht en ONTERECHT, want ik was niet eens op die blog geweest!

  Beste? !!
  Je hebt me –tot nu toe- nog nooit beledigd!
  Maar dat kan definitief veranderen als je in gebreke blijft me een deftige en volkomen eerlijke uitleg te laten geworden over volgende reactie (?) op Nageltjes:
  ‘”Dat komt ervan als je van zo ver gekomen bent, dan heb je ze niet allemaal meer op 1 rij in je bovenkamer. Hoe komt dat ‘mens’ toch aan zo’n zelfverzekerde uitstraling?”
  Ik ken geen “Jeanine” en, eerlijk gezegd, kan me dat dus niet schelen!
  Als je blijkt aan de verkeerde kant te staan heb je een permanente ban bij Nageltjes aan je been.
  Met alles behalve vriendelijke groeten.
  Bij de weg, groeten aan de F.
  Capisce?

  Ik heb daar natuurlijk op gereageerd, en pas vandaag heb ik te lezen gekregen dat het aan…de word press gelegen had!

  Dít is pas schelden, en dan nog gericht aan een onschuldige persoon zoals ik!!! ;o)

Reacties zijn gesloten.