Terroristen: tendens stijgend!

isis, terror, rekrutierung, gebiete, anzahl, Infografik, Grafik, info.BILD 31.000 buitenlandse terroristen-van-goede-wil uit 86 landen trokken naar het beloofde kalifaat in Syriën en Irak om deel te nemen aan de ‘heilige oorlog’.
In 2014 ging het om ‘slechts’ 12.000 jihadisten uit 81 landen.  In de loop van 1 jaar is hun aantal dus verdubbeld.

Dit mag blijken uit recente cijfers van de denktank ‘Soufan Group’ (TSG), die door staten en organisaties geraadpleegd wordt omtrent veiligheidsproblemen.
Het gevaar is niet denkbeeldig: een derde zou volgens de analyse met ‘huiswerk’ naar terug kunnen keren om daar aanslagen te plegen.
De analyse toont aan om hoeveel terroristen het gaat en uit welke herkomstlanden ze komen.

isis, kämpfer, rekrutierung, gebiete, anzahl, Infografik, Grafik, info.BILD Samenvatting bij Bild.

6 gedachten over “Terroristen: tendens stijgend!

  1. Op die manier raken landen hun ergste krapuul en idioten kwijt .Het westen maakt er dankbaar gebruik van om hun gevechtsvliegtuigen en bommen te testen. Na iedere succesvolle missie is de wereld weer een stukje veiliger

  2. Links heeft gelijk: wat is het leven saai zonder aanslagen. Ik ben in blijde verwachting…

  3. En de winnaar in het Westen – in vergelijking met zijn aantal inwoners en oppervlakte – is: het land b. Of waar een klein land groot in kan zijn.

  4. De stijging van het aantal goededoelvechters heeft te maken met de matigheid of onbestaande leefloon-uitkeringen . Allemaal jonge gasten die de hele dag met hun duimen zitten te draaien en zich amper , of helemaal geen pint kunnen veroorloven
    Maar bij die IS zijn ze plots erg belangrijk en onmisbaar geworden . Het eten is er goed er is zelfs choco Nutella en Fanta. .Je kunt jezelf aan vrouw aanschaffen op de vroegmarkt en je dierlijke instincten vrije teugel geven. Ze af en toe eens goed aframmelen kan opluchting en voldoening geven . Regelmatig zijn er evenementen .Onthoofdingen , kruisigingen , te pletter gooien van janetten , stenigingen enz , staan regelmatig op het programma want de vraag naar dat soort volksvermaak is groot . Moest je toch na een tijdje ,iets anders willen ! Koop je zelf een Syrisch paspoort , reis naar het land van Mutti Merkel waar je willkommen ben , of naar Belgie , leer dan de naam Barte De Wevere uitspreken . Ingeval je een martelaar wil worden , dan worden al je reiskosten betaald door kalifaat !

Reacties zijn gesloten.