Soros’ vertrouwelingen in de EU praatbarak

Afbeeldingsresultaat voor soros puppet masterVoor Soros zijn ze ‘betrouwbaar’, voor ons…

Verleden jaar werden de gegevens van Soros “Open Society Foundation” door onbekenden gehackt.  De buitgemaakte documenten werden op DC-Leaks openbaar gemaakt.  Met daaronder ook een studie over de EU, opgedeeld onder drie hoofdstukken: volgens de structuren, volgens de parlementsleden en volgens een index, waardoor je bij het betreffende parlementslid kan geraken via trefwoorden.

Onder D Members: de inschatting der EU-parlementairen, opgelijst onder de titel “Reliable allies in the European Parliament” (“Betrouwbare bondgenoten in het EUropese parlement”).  Het geeft een opsomming weer van de EU-volksvertegen-woordigers die sympathiseren met de ‘waarden’ van de Soros organisatie tijdens de legislatuur  2014 – 2019 en/of ze actief ondersteunen.

In totaal wordt er meer dan een derde, 226 van de 751 volksvertegenwoordigers, opgesomd.  Bij elk ‘betrouwbaar EU-parlementslid’ vind je een korte C.V. en een betrouwbaarheidsschatting over een bepaald domein. Een meerderheid van linkse, groen-rode komaf, maar ook van een blauwe of christendemocratische signatuur.  Voor het land b o.a. ene Mark Demesmaeker, Guy Verhofstadt, Kathleen Van Brempt, Louis Michel, Annemie Neyts.

Opvallend maar niet verrassend is de aanwezigheid van Martin Schulz en zijn plaats-vervangers.
U kan het gehackte document hier inkijken.

Soros Leaks geeft een beeld weer van diens bemoeienissen aan de Russische grenzen, in Oekraïne,  Griekenland, Israël, zijn rol in het vluchtelingendrama, bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen…

De poco media besteedden er weinig of geen aandacht aan.

Afbeeldingsresultaat voor soros leaks

 

 

1 gedachte op “Soros’ vertrouwelingen in de EU praatbarak

  1. Ik heb billionaire Soros gevraagd of hij mijn vriend wou zijn maar hij had geen interesse

Reacties zijn gesloten.