Schaken: “vuile truken van de duivel”

crazy-prophet-muhammadDit moet u absoluut toevoegen aan het lijstje van aanbevelingen voor een puur leven die Allah zijn volgelingen voorschrijft.

De Saoedische moefti en sjeik Abdulaziz al-Sheikh zegt dat schaken door de islam verboden is.  Het moedigt het gokken aan en veroorzaakt haat bij de spelers.  Hij beschrijft het spel als een vuile trukendoos van de duivel, een tijd- en geldverkwistend monster.

 

6 gedachten over “Schaken: “vuile truken van de duivel”

   • denk je ? stel je voor als de sjeik verliest dan staat hij daar in zijne blote voor al die maskes .Ik zou echt beschaamd zijn , moet je niet afvragen hoe die sjeik zich zou voelen

    • Schaken is een strategisch spel,
     Evident dat moefti dit een verderfelijk spel vind,voor moslims wordt gedacht ,religie .

 1. Waarschijnlijk kan sik Abdulaziz al-Sheikh alleen maar de rechte, voorwaartse beweging van de pion onthouden, al de rest is te moeilijk voor hem.

 2. Dat fosiel die zich “Abdulaziz Alles is Seik” noemt , verbied dus het schaakspel ! Dat raakt mij , want ik ben een verwoed schaker , online ..”Sparkchess” tegen de ganse wereld . Wat is nog wel toegelaten in Saoudi om zich een beetje te kunnen ontspannen ? Bidden in de Moskee , bidden thuis , bidden op het scheithuis. Tegen betaling je voetzool laten kittelen met een pluim om toch maar eens te kunnen lachen . Natuurlijk zullen films van den dikke en den dunne ook verboden zijn , want dat vraagt een bepaald IQ om die grappen te kunnen begrijpen . Hoe laaaaaag kan een mens toch vallen . Hoe onnooooozel kun je zijn .

Reacties zijn gesloten.