Reflectie over vakkrachten

Afbeeldingsresultaat voor reflectie cartoonEen Algerijnse journalist (meertalige doctor, studies in Libanon en Zweden, getroubleerd met Al Jazeera), met de schuilnaam Yahia Abouzakaria, woonachtig in Zweden, geeft zijn mening weer over de “50 miljoen moslims die in Europa leven.  80% van hen worden door de ‘ongelovigen’ onderhouden. werken niet, krijgen alle mogelijke faciliteiten.  In Zweden bv. zijn er 500 moslim verenigingen en slechts één Joodse. Alle moskeeën, gefinancierd met belastingsgeld, worden bestolen door… eigen mensen.  Bedrog met werkverschaffing, met nepscheidingen.  Gescheiden vrouwen krijgen sociale hulp en een woning.  Vervolgens wordt de ex-echtgenote teruggenomen en het huis verhuurd op de zwarte markt.   Hij klaagt de drugsdealers aan, bajesklanten, die eisen stellen rond hun voeding, de terreuraanslagen, het hoofdafhakken, de Allahu Akbar kreten… en vraagt hoe ze het in hun hoofd halen respect te eisen. Moeten ze jullie soms vergeven en tevreden zijn met jullie?  Wie staat er in de rij bij de sociale hulpinstanties?  Het zijn moslims uit Libanon, Palestiina, Algerije, Tunesië, Somalië, Bangladesh… Als moslim predikanten naar westerse steden trekken wordt hen duidelijk gemaakt dat er niet veel moslim jongeren ‘s morgens kunnen komen luisteren omdat ze naar school moeten gaan.  En wat doen die heren, ze zitten ‘s avonds liever naar porno te kijken..; Uit gesprekken met moslim dieven blijkt dat hun religieuze raadgevers hen bevestigen dat het halal is te stelen van ongelovigen.  Een imam bestond het een vrijgeleide te geven omdat “de ongelovigen al 500 jaar van ons stelen”.  Daarom is het volledig acceptabel zwart te rijden, te bedriegen bij het elektriciteitsverbruik, banken te overvallen…

Eén van de grootste fouten van de moslim mentaliteit is het weigeren van zelfkritiek.  Moslim mentaliteit gaat synoniem voor idiotie en domheid. Diep verankerd en gewortelde domheid.” 

De video is enkele jaren oud.  De man is regelmatig te gast bij talrijke Arabische tv- zenders, ook bij de Syrische.  Wij kunnen die echter niet vertalen.

6 gedachten over “Reflectie over vakkrachten

 1. Een imam bestond het een vrijgeleide te geven omdat “”de ongelovigen al 500 jaar van ons stelen”””. Wat in godsnaam hebben wij kunnen stelen van die achterlijke troep , hun ezels , geiten , kamelen ? Terwijl het vrije westerse denken het mogelijk heeft gemaakt om buitenaarde reizen te organiseren , de levensvoorwaarde heeft verbeterd dank zij hun medische wetenschap en hun technologie melken ze in die prachtlanden nog hun geiten . Het mooiste voorbeeld is Saoudi Arabia , waar zouden ze staan als er geen olie was ….Nergens ….hun cultuur zit in de grond. Achterlijk Volk , maar ze hebben geld (westers geld) en blijkbaar buigt iedereen voor geld

 2. Fikken heeft dàt jaaaren-geleden reeds gepost hoé men de kleine mosselslimtjes opvoed:
  “A” (enz.) is de schepper van àl wat men ziet (èn niet ziet) op aarde; vermits hij de schepper is, is dus àlles van “a”. (logisch toch ?)
  In de loop-der-tijden zijn er veel eigendommen van “a” ‘s zonen in de handen gevallen van de ongelovigen.
  Vermits jullie, gelovigen, de erfgenamen zijn van “a”, bestààt het zogenaamde “stelen” NIET indien het afgenomene iets van de kafirs is… het is ènkel-maar een terugname van geld & goederen van de erfenis dat “a” voor zijn gelovigen bestemde.
  Voilà, met zùlke mentaliteit worden de moslimmetjes reeds opgevoed, en dàt is één van de redenen dat Fikken de baardmannetjes : “mosselSLIMMEN “noemt…ZIJ mogen STELEN !

  • ZIJ mogen STELEN ! Dat is dan ook de reden waarom al die Europese regeringen zo Islam gezind zijn

 3. Zouden ze het personeel van het Agentschep Wegen en Verkeer (AWV) niet beter transformeren naar het kabinet van Francken?

  Las vandaag in de Standaard:

  OPGELET
  experts zijn dringend op zoek naar een paardenmiddel tegen de Japanse duizendknoop. De invasie plant is jaren geleden door een Londense plantentuin naar Europa gehaald, maar rukt nu zo fel op dat ook de veiligheid in het gedrang komt.
  De woekerplant rukt de laatste jaren zo fel op dat we van een ware plaag kunnen spreken.
  Daarom zie je in bermen steeds vaker vreemde afbakeningen met rode draad opduiken. Zodra we melding krijgen bakenen we af.

Reacties zijn gesloten.