8 gedachten over “Pride hier, Pride daar, Pride overal…

 1. We mogen op een belangrijk punt de Islaaaam dankbaar zijn !……Stel je voor dat hunne grote profeet een “janet” zou geweest zijn . Ik durf er niet aan denken , het vlag van IS ….met regenboogkleuren !!!

 2. Bij het zien van de vreugdetaferelen en het verschijnen van de regenboogkleuren op de meest onmogelijke plaatsen begin ik mij ernstige vragen te stellen tot welke abnormale minderheid ik nu feitelijk behoor. Ik ben geen homo ben getrouwd met een vrouw die voor zover ik weet niet lesbisch is en ik zie voor deze prestatie niet direct Obama in het “Witte Huis” zijn stulpje in feestverlichting steken. Ik leef in het enige overgebleven land ter wereld waar echtscheiding wettelijk niet bestaat. Hetgeen wil zeggen dat er ook geen enkele regeling bestaat wat betreft bescherming van de kinderen zoals onderhoudsgeld en dergelijke. Een scheve schaats rijden wordt met de mantel der liefde bedekt. Zo is er oa. een senator die volgens de laatste officiele tellingen 86 kinderen heeft bij diverse vrouwen. Hij stond wel op de eerste rij om de paus de hand te drukken bij diens laatste bezoek. Een pauselijke vermaning om wat spaarzamer met zijn wijwater om te springen kwam er niet, 1 Onze Vader en 2 Weesggroetjes en zijn zonden waren hem vergeven. Ga in vrede en vermenigvuldig verder. Om nu tot de eigenlijke kern van de zaak te komen ook hier waar men zoals eerder gezegd er nooit in geslaagd is op strafe van “excommunicatie” echtscheiding wettelijk te regelen wordt nu in versneld tempo door het parlement een wet klaargestoomd om het “same-sex” huwelijk mogelijk te maken. Waarschijnlijk met de gedachte in hun achterhoofd, wij willen niet langer doorgaan voor een ontwikkelingsland en als het in de USA mag dan mag het ook bij ons. Mijn “regenboogvrienden” wezen echter gewaarschuwd … het is hier voor altijd … “same-sex” echtscheiding is niet voorzien tenzij de paus er anders zou over denken en met deze nieuwbakken “Groene Jongen” weet je maar nooit. Groetjes aan Vlaanderen waar julie de komende dagen kunnen genieten van temperaturen die wij hier heel het jaar hebben.

  • Blijf die temperaturen maar sturen. We pakken wel een pintje meer!

   • Hoewel alcohol met dit weer afgeraden werd door een specialiste ter zaken op de radio (Nostalgie) Maar toegegeven het is verleidelijk, en het kan zo smaken hé, schol.

   • Ik weet niet van waar Willy de temperaturen toestuurt, maar ik zou hem toch willen verzoeken daar even mee te stoppen.

  • Zijt ge zeker van je gevoelens Willy . Het geeft je geen kick als je een mooie jongen ontmoet ?

 3. Nu homosexualiteit ongeveer overal in het westen tot norm is verheven, kan de 2e fase beginnen: het streven naar een verbod op heterosexualiteit. Lach niet, de joden zijn machtig.

  • Frans,
   Deze ganse “homoproblematiek” is maar een opstap voor het werkelijke doel ervan =pedofilie!!!
   http://henrymakow.com/2015/06/john-seeley-pied-piper-of-pedophilia.html
   Ik citeer uit het bruggetje waar men het heeft over Mental Health (sic):
   “For Seeley, “mental health” was obviously a way to get close to children – (=einde citaat).
   Een 2de citaat :
   “In his book The Pedophocracy, Dave McGowan demonstrates how western society has fallen under the control of a cult of elite pedophiles. It’s not just that the elite are inbred, uncontrollably corrupt and prone to perversions. Pedophilia is also a well-established system of vetting, grooming and controlling the men in power. – (=einde citaat).
   Het promoten van alle vormen van decadentie is ook één der zovele wapens die worden ingezet tegen onze westerse beschaving.
   Zoals steeds gaat er veel meer schuil achter deze “gay pride” ,en er is bovendien nog een aspect dat wordt doodgezwegen, en dat er onafscheidelijk mee verbonden is , en dat zijn de “drugs…”.

Reacties zijn gesloten.