Over stelten, lange tenen en zelfmedelijden

“…In deze zuurpruimentijd, waar er met niets nog mag gelachen worden, iedereen voortdurend beledigd wordt, en de Britse komische serie ‘Allo ‘Allo!’ nu van waarschuwingen wordt voorzien over ongepaste stereotypen (You stupid woman!), is het goed dat er eens een micro of een camera blijft open staan. Het bewijst dat heel de politiek-correcte reutemeteut van de media, en de VRT in het bijzonder, een ideologische façade is, een onvoorstelbare komedie over schone schijn, taboes en (zelf)censuur…”

Johan Sanctorum verwoordt dat wat wij en velen met ons stillekes, of gefluisterd, denken. Lees: De Belgian Cats reageren kattig

Niet moeilijk dat de Cats klaagden over de Chinese basketbal deelneemsters. Chinezen beginnen al te oefenen vanaf het ogenblik dat ze kunnen lopen:

2 gedachten over “Over stelten, lange tenen en zelfmedelijden

 1. Waarom schrikken de basketdames van de uitspraak van Eddy Demarez ze zijn er al jaren trots op dat ze zich kunnen outen gesteund door de meest goddeloze zender de VRT; Waarom liggen ze wakker van de waarheid die een argeloze reporter op een ietwat onorthodoxe manier heeft verwoord. Zijn ze niet fier op hun gebeitelde mega aandacht. Waarom al het tumult over een waarheid die de gewone burger al lang in de smiezen had. De waarheid kwetst bij deze omhoog geschreven dames of heren.
  Nu wentelen ze zich in het stof om hun hautaine houding te rechtvaardigen.
  Eddy zou beter voet bij stuk houden in plaats van in het stof te kruipen voor Unia, de VRT een al de ander promoters van een valse samenleving.

 2. Moesten de commentaren, geuit geweest zijn door een afrikaan of een moslim, en dan nog in meer obscene vorm, dan nu het geval was met den Eddy, dan hoorden we nu een “oorverdovende stilte”. De Belgische katjes zouden zich dan gedragen als een hoopje bange bibberende schoothondjes. En moesten er dan toch ergens afkeurende reacties komen op de voormelde “commentaren”, dan hadden ze nog de verdediging op hun genomen van de “dader(s)” en de aandacht afgeleid naar de autochtone hetero seksuele man, en deze dan beschuldigd van “racisme, seksisme.. enz…. zoals o.a. gebeurd is na de aanrandingen in Keulen tijdens Oudejaarsnacht, enkele jaren geleden. Idem voor Unia, het Stalinistische politiek volkscommissariaat. Hetzelfde doet zich ten andere voor in Zweden waar marxistische feministen geen problemen hebben met verkrachten van autochtone Zweedse vrouwen door geïmporteerde, maar wel ten strijde trekken tegen diegenen die dit afkeuren.

  Dit aspect wordt dan ook verwaarloosd door Johan Sanctorum in zijn tekst :
  https://sanctorumblog.wordpress.com/2021/08/08/de-belgian-cats-reageren-kattig/
  Het gaat hier immers om een typisch voorbeeld van de “situationele ethiek”, of van een provocerende en tergende partijdigheid en selectiviteit. Deze selectiviteit blijkt ook uit de reacties in de volgende bron :
  https://palnws.be/2021/08/ophef-na-uitspraken-sporza-commentatoren-over-vrouwelijk-basketelftal/
  Het is immers over deze “situationele ethiek” dat het debat zou moeten gaan, en de verborgen agenda’s die er achter schuil gaan.

  En voor de echte “durvers” die deze problematiek verder willen uitspitten is er de volgende bron :
  https://www.henrymakow.com/2021/08/Stupid-White-Liberal-Women-Destroyed-the-US.html?_ga=2.210023509.1736575790.1628521931-209990031.1628521931
  met citaat :
  “Where did all of these selfish white liberal women come from?
  “Why have they turned traitor on their own people? …” (=einde citaat). Liberal (USA) is hier links ?

  En over de gevolgen ervan in de USA, een citaat uit de voormelde brug :
  “White liberals are major supporters of the riots, the looting and the violence our country has experienced over the last twelve months and more. It’s selfish white liberals, safe and smug in their gated communities, who oppose a wall on our southern border. It’s selfish white liberals, cowering behind their double masks and face shields, who want the rest of us to sacrifice our health and lives by getting jabbed so they can feel safe. It’s selfish white liberals who are now a menace to society….” (=einde citaat).
  Achter de hetze over de commentaren van den Eddy, gaat dan ook veel meer schuil. Uiteindelijk gaat het niet meer over zijn uitspraken over de geaardheid van de Belgische katten maar om typische cultureel marxistische terreur, om iedereen het zwijgen op te leggen, die afwijkt van de politiek correcte dictatuur, die er op gericht is om onze westerse maatschappij en beschaving te vernietigen, via het aanwenden van alles wat ondermijnend werkt.

  De enige “fout” die hij heeft begaan is dat hij een “beschermde soort” heeft aangepakt. In de USA noemen ze deze soorten o.a. de “snowflakes”, de “sneeuwvlokjes.. die selectief overgevoelig zijn. In de volksmond zou men het ten andere hebben m.b.t. dit incident, over een “scheet in een fles….”, afgezien natuurlijk van de boven vermelde verborgen agenda’s.

Reacties zijn gesloten.